Мария Силвестър с нова половинка

Мария Силвестър с нова половинка
3 (60%) 2 votes
Водещата на „България търси талант“ Мария Силвестър забрави мъжа си

Шантавата водеща Мария Силвестър пак си намери половинка. След като преди 2 години се раздели с бащата на сина си Давид, сега акрисата отваря нова страница в живота си. С нейния нов любим вече правят планове за идващото лято, когато трябва да изкарат заедно няколко месеца и да се пробват като семейство. Чак след това ще преценят дали да се представят и пред обществото като двойка – пише в. „Уикенд“.

За връзката на Мария Силвестър с новия мъж в живота й се знае твърде малко, но пък самата водеща трудно прикрива, че тя се развива особено добре. Любимият на актрисата е собственик на дизайнерско студио и се занимава с фотография и проектиране. Двамата се запознали на изложба преди половин година, на която водещата имала особено място. Мария позирала за една от фотографиите и именно тя се превърнала в темата на първата им среща. След това напористият ухажор отмъкнал телефона й от приятели и започнал настойчиво да я кани на кафе.

Мария тежко изживя раздялата със Силвестър Силвестъров

Мария тежко изживя раздялата със Силвестър Силвестъров

„Аз винаги намирам причина да съм влюбена. За мен животът е най-голямата ми любов, а най-важният мъж в него е синът ми“ – загадъчно отговаря на въпросите за семейния си статут Мария Силвестър.

Водещата се опитва да държи събитията около себе си в пълно затъмнение заради панаирите, в които участва заедно с бившия си мъж. Спомените от тях още не са избледнели и често дават повод на бившата манекенка да не се представя в най-добрата си светлина пред обществото – подчертава изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар