Зелените, начело с Тома Белев, спретнаха черен пиар на страната с поръчкови журналисти

Гласувайте за статията

Главатарят на Зелените Тома Белев е неуморен в желанието си да разклати правителството и да постигне своето.

На Зелените явно не им стига фактът, че с многобройните си сигнали и жалби слагат спирачки на ключови проекти за родната инфраструктура като лот 3.2 на АМ „Струма“ и втория лифт на Банско, а и са се заели да петнят името на страната ни и чрез поръчкови материали. Не е тайна, че псевдо-еколозите отдавна са партия с конкретни медии, които правят публични кампаниите им и дават гласност на безумните им понякога искания.

Само един от проектите, в които Асоциацията на парковете участва, е за над 8,5 милиона лева и в него официално са участвали журналисти на Би Ти Ви и вестник „Капитал“. Надали е случайно, че зелените НПО-та получават мощна медийна подкрепа именно от тези две медии. Но не само от тях!

Един от журналистите, които изпълняват поръчки на Зелените, е „биволът“ Атанас Чобанов. Именно той е замесен в новата измислица на Тома Белев за черен пиар. Тези дни Чобанов е посетил родното Черноморие с група „независими“ журналисти, представящи се за граждани на Франция и Италия. Групата е била разходена именно по защитените територии, от които наскоро правителството премахна забраната за къмпингуване.

Групичката е забелязвана в луксозни хотели и ресторанти в Слънчев бряг, но така и не става ясно каква е била целта на посещението им в малкото незастроени площи на брега на Черно море, които са подходящи места за пребиваване на нелегални емигранти. Идеята на Зелените, поръчана на „техни“ журналисти, ще лъсне, когато се публикуват трудовете им, пише pik.bg.

Тома Белев е главатарят на Зелените и поръчковите журналисти

Тома Белев е главатарят на Зелените и поръчковите журналисти

Това не е прецедент, а често използвана тактика от Зелените през годините. Избраните „журналисти на свобода практика“ отдавна обслужват интересите на хайката еколози около Тома Белев. Всеки път, когато на самообявилия се за шеф на Асоциацията на парковете в България му хрумне да очерня страната и правителството, той прибягва до техните услуги.

Резултатът е видео материал, който се предоставя на родните медии като продукт на „независими европейски журналисти“. Така се придава международна гласност и „европейски авторитет“ на безумните им и лобистки атаки към бизнеса, политически партии и техните лидери.

Лидерът на Зелените и поръчител на мръсния пиар вече от четири години е сложил еднолично ръка на всички имоти, финанси и представителни функции на Асоциацията на парковете без да има легално право да го върши. Тома Белев обаче не е воден от дадени му права и морал, а от материализъм и лобизъм, замаскиран като загриженост на околната среда на Зелените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Зелените, начело с Тома Белев, спретнаха черен пиар на страната с поръчкови журналисти”

  1. Галя

    май 08. 2016

    Зелените са най-голямата мафия в тази страната. Лошото е, че почти не се говори за това. Прикриват се уж под претекста, че работят за опазването на природата ни, но всъщност използват природата за свои лични облаги и като средство за забогатяване. Стотици милиони са усвоени само миналата година уж да се опазва природата, а резултат от това няма никакъв. Черноморието ни продължава да се бетонира, а ромите да изсичат горите ни. Не разбирам защо се позволява това да се случва. Част от откраднатите пари отиват явно в джобовете на определени журналисти, които всеки път като се повдигне тази тема се хвърлят да ги защитават и да плюят всеки дръзнал да им се противопостави.

Добавете коментар