Станимир Гъмов се излага насред Борисовата градина (Вижте какви ги свърши)

Гласувайте за статията

Станимир Гъмов погнуси майки и деца с действията си

Станимир Гъмов се изложи жестоко насред Борисовата градина

Станимир Гъмов се изложи жестоко насред Борисовата градина. Актьорът спретна невиждан сеир след като реши да се облекчи посред бял ден без изобщо да си направи труда да се скрие от преминаващите наоколо майки с деца.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов

Един от малчуганите дори разпозна участника във ВИП Брадър и на всеослушание се развика, че е видял мъжкото му достойнство. Цялата ситуация обаче ни най-малко не смути кукловода и той си свърши работата, след което понечи да си тръгне.

За негов ужас обаче наблизо се оказаха полицаи, които му направиха забележка за поведението. Вместо да се засрами, Гъмов започнал да се разправя с тях, с което си изпросил глоба, научиха от Hotarena.net.

Ирина Тенчева потвърди в ефира, че действително преди няколко дена Гъмов е бил спипан да се облекчава на обществено място. Това далеч не е първата изцепка на Гъмов, който стана по-известен със скандалите, които предизвиква, отколкото с някакви забележителни постижения на сцената.

За негово успокоение, той не е единственият, хващан в такава срамна ситуация. Преди време папараци изловиха и Малък Тошко по същия начин, като той дори се фукаше със снимките от вестника, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Станимир Гъмов се излага насред Борисовата градина (Вижте какви ги свърши)”

  1. АСЕН

    апр. 29. 2016

    ГЪМОВ Е ПРОСТАК-АЛКОХОЛИК,ТЪРСИ ПРОВОКАЦИИ,ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЪЛНАТА СИ ЛИПСА НА ТАЛАНT

Добавете коментар