Ирина Тенчева направи нещо стъписващо

Ирина Тенчева направи нещо стъписващо
5 (100%) 1 vote

Половинката на опосума спря сина си от училище

Половинката на продуцента Иван ХристовИрина Тенчева направи нещо стъписващо.

Запознати издават, че Ирина Тенчева е спряла сина си от учебни занятия. Тя е категорична, че няма да продължи да пуска детето си на училище предвид пълната липса на контрол в учебните заведения.

В предаването на Би Ти Ви „Преди обед” Ирина Тенчева заяви, че й е писнало от специалисти и учители, които обясняват за насилието между учениците.
Тя е възмутена от факта, че въпреки че насилието става ежедневие, никой не си мръдва пръста да направи нещо, за да го спре.

Ирина Тенчева

Половинката на опосума спря сина си от училище

Именно заради страх да не се случи нещо със сина й, половинката на продуцента е спряла Спас от училище, отбелязва kliuki.bg
Вероятно този страх измъчва всеки един родител, тъй като никой не е намерил детето си на пътя, но едва ли всеки може да си позволи подобно действие.

Едно е сигурно – за да се сложи край на насилието между ученици, трябва да се вземат много сериозни мерки, които да започнат още от семейството. Често пъти самите деца, които са агресивни са жертва на насилие в семейството си или пък стават свидетели на такова и се чувстват безпомощни да променят нещата.

Ирина Тенчева категорично отказва да коментира факта, че в съвсем скоро време синът й Спас ще държи приравнителни изпити. Детето се подготвя в домашна обстановка за предстоящото изпитание и ходи в учебното заведение само когато трябва да се оформят оценките му.

Специалисти са на мнение, че това не е начин да предпазим децата си от насилието, тъй като по този начин ги лишаваме от обичайната им среда и приятели сред връстниците им. Още повече, че детето свиква да расте в изолирана среда, а това също не е добре за него.

Така или иначе всеки един родител има право да решава кое е по-добро за детето му, друг е въпросът доколко решенията му, са правилни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар