Хороскоп на Боряна Делчева за 28 април, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Марица“

Овенработа и протекции
Заложете на разбирателството и хармоничните връзки, ако искате на всяка цена да осъществите плановете си. Имате прекрасни възможности за реализация, но изглежда сега не знаете точно как да действате. Чувството на обърканост и някои неясноти в личния живот са предпоставка за неадекватното ви поведение. Не мислете лошо за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията. Изпъкват влиятелни протекции.

Телецвлиятелна подкрепа и наследство
За Телците се очертава нервен ден, но ако тушират евентуални конфликти и синхронизират действията си с някого, ще осъществят замислите си. Освен това с часа и способностите си могат да спечелят влиятелно покровителство. Ще им върви в любовта. Тенденцията в материално отношение също е благоприятна. Някои може да получат наследство – предвижда в хороскопа си Боряна Делчева.

Близнацизадава се напрежение
Четвъртък е напрегнат, а освен това е възможно и здравословно неразположение. Обстоятелствата предразполагат към допускане на грешки, бъдете прецизни както в работата си, така и по отношение на личните контакти. Внимавайте да не засегнете някого с нервността си. Иначе в службата има на кого да се опрете, не липсват и протекции.

Ракпазете се от грешки в работата
Днес най-важните теми за вас са любовта, хармонията в семейството и осигуряването на необходимите доходи. Бързам да подчертая, че имате звездна подкрепа в материално отношение, задава се хубава промяна. Не е лошо обаче да бъдете по-старателни в работата си и да се следите относно допускане на грешки.

Лъвжънете успехи
Ползотворен ден, особено за дамския състав на Лъвовете. Ще осъществите програмата си благодарение на връзките и личното ви умение да сте в хармония с обкръжаващите ви хора. Сами сте си спечелили уважението на хората, само воювате за желаните позиции. Мнозина от вас може да разчитат на протекции, услуги, ходатайство.

Деванастъпва успокоение
Четвъртък е хубав и носи успокоение. За мнозина от знака характеристиката е равносилна на излизане от криза. Въпреки добрите звездни аспекти, все още се наблюдава емоционална неустойчивост. Най-важно е да се владеете и да се стремите към разбирателство с околните. Но не бъдете прекалено доверчиви, не проявявайте наивност.

zodiac-20Везниизбягвайте противоречия
Внимавайте днес, предразположени сте към допускане на грешки, към неподходящо поведение. Действително денят е доста напрегнат, но по никакъв повод не бива да влизате в противоречия с близки, приятели, колеги и особено с началници. Освен това мисленето ви не е най-правилно и по-добре ще бъде за вас, ако се вслушвате в чуждото мнение и изпълнявате чуждите препоръки.

Скорпионпазете се от самозаблуди
Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но все пак не избързвайте с изводите си, не предприемайте конкретни действия. Сега е по-добре да спазите известна дистанция, да изчакате пълното развитие на обстоятелствата. Иначе може да попаднете в неловко положение. Не сте предпазени и от самозаблуди.

Стрелецподобряване на семейните отношения
Четвъртък е под знака на любовта, но паралелно ще търсите удовлетворение и на материалните си интереси. Денят е с позитивна характеристика за изглаждане на взаимоотношенията в семейството или с любовния партньор. В службата мнозина от вас може да разчитат на влиятелно покровителство от страна на жени.

Козирогструят любов и хармония
Любовта и приятелството са ваш приоритет днес. Уравновесени и хармонично настроени, всичките ви действия ще бъдат продиктувани от желанието ви да сте в центъра на всеобщото внимание. Освен това и самите вие се чувствате пълноценни само когато сте свършили нещо полезно за близките си и хората, които обичате. Четвъртък е добър и в материално отношение.

Водолейвъзможни са материални придобивки
Изглеждате в добре кондиция, а денят е много благоприятен за материални придобивки. Имате прекрасни условия и ще се възползвате от всяка ситуация, за да подсигурите желаните доходи. Някои от вас дори може да рискуват, а сега смелите и предприемчиви действия са по-ползотворни от отлагане на изчакване.

Рибиконтролирайте активността си
Накратко казано, днес ще ви върви, като по този начин осигурявате и бъдещето си. Действително изявата ви е перфектна, но и звездите ви подкрепят. Единственото предупреждение е да контролирате активността си и да сте по-толерантни към околните. Избягвайте безпредметни спорове, не поставяйте личните амбиции над всичко. Внимавайте да не обидите някого със своята разпаленост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар