Станимир Гъмов отнесе глоба за срамна изцепка в Борисовата градина

Станимир Гъмов отнесе глоба за срамна изцепка в Борисовата градина
5 (100%) 2 votes

Актьорът бе издаден от Ирина Тенчева

Актьорът Станимир Гъмов отнесе глоба заради срамната си изцепка в Борисовата градина в София.

Срамната случка бе разкрита от половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, която изобщо не се подвоуми да го издъни в ефира на Би Ти Ви.
От думите на Ирина Тенчева стана ясно, че Станимир Гъмов е отнесъл глобата заради вършене на физиологичните си нужди в парка на свободата в Борисовата градина.
Казано с други думи Станимир Гъмов е освободил пикочния си мехур от напрежението.

Станимир Гъмов

Актьорът бе издаден от Ирина Тенчева

Подобна постъпка е срамна за всеки един човек още повече за личности от неговия ранг, които са следени под лупа заради известността си. Възмутени хора се чудят как е възможно такова нехайство предвид, че в парка има толкова много деца.
В предаването „Преди обед”, Ирина Тенчева издаде, че познава човек, който е отнесъл глоба за „пишкане” в Борисовата градина.

Водещата Деси Стоянова остана толкова изненадана от признанието й, че за момент остави зрителите с впечатлението, че живее в друг свят или най-малкото в друга държава.
Ирина Тенчева обаче не остави подмятането си недовършено и допълни, че Сашо Кадиев и Деси Стоянова също познават този човек.

В крайна сметка половинката на опосума успя да изплюе камъчето до край, от което стана ясно, че човекът, който е извършил това прегрешение е актьорът Станимир Гъмов. Заради тази си изцепка той е бил глобен с пет лева.
Сами можете да си направите сметката, че обществената тоалетна му е излязла доста скъпо, пише Блиц.

Българинът обаче е такова същество, че никога не спазва правилата. Той е на принципът, че всичко е позволено, стига да не те хванат. Е, ето, че се случва така, че идва моментът, в който човек си плаща за грешките и при това плащането му излиза доста по-скъпо, отколкото, ако беше спазил правилата.
Дали българинът изобщо някога ще се научи, че парковете и градинките не са места за освобождаване на естествените нужди?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар