Кейт Мидълтън в основата на жесток скандал

Кейт Мидълтън в основата на жесток скандал
5 (100%) 1 vote

Кристин Кендъл е собственичка на малко студио в британската столица

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън се озова в основата на жесток скандал, който по всяка вероятност ще стигне до съд.

Преди броени дни млада дизайнерка изрева, че роклята, с която Кейт Мидълтън е била облечена в сватбения си ден, не е на Александър Маккуин, а е нейно дело.
Дизайнерката Кристин Кендъл е категорична, че самоубилия се една година преди кралската сватба моден дизайнер Александър Маккуин, е плагиатствал красивата рокля от нея.

Кейт Мидълтън

Кристин Кендъл е собственичка на малко студио в британската столица

Интересно обаче защо младата дизайнерка предявява претенциите си към роклята, с която Кейт Мидълтън се врече във вечна вярност на принц Уилям едва сега, пет години след брака им.
Припомняме, че Кейт Мидълтън бе облечена в красива рокля с дантела и дълъг шлейф, за която се твърдеше, че е дело на едноименната модна къща на британския дизайнер Александър Маккуин, отбелязва БГНЕС.

Кристин Кендъл е собственичка на малко студио в британската столица. Тя вече е подала жалба срещу модната марка на Александър Маккуин, обвинявайки ги в нарушение на авторските права.
По случая е започнало производство, тъй като Кендъл е сигурна, че дизайнът на роклята на Кейт Мидълтън е неин и е бил копиран и използван неправомерно.

Макар претенциите да не са срещу херцогинята на Кеймбридж, тя се озова в центъра на скандала, тъй като става въпрос за нейната сватбена рокля. Ако твърдението на младата дизайнерка се окаже истина, британският кралски двор ще бъде изправен пред нов скандал, а такива напоследък не липсват.

Обвиненията са насочени основно към модната къща и в частност към творческия й директор – Сара Бъртън, която е създала концепцията за сватбената рокля на херцогинята.
Говорителят на модна къща Александър Маккуин заяви, че всички са много объркани от хвърлените срещу тях обвинения. Той подчертава, че Кендъл се свързала с тях още преди четири години и още тогава станало ясно, че твърденията й, че моделът на роклята на Кейт Мидълтън е копиран, са абсолютни глупости, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар