Бомба: Разкритието за Ирина Тенчева ще ви остави без думи!

Бомба: Разкритието за Ирина Тенчева ще ви остави без думи!
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева втрещи много хора, включително и бившата на Иван Христов!

Ирина Тенчева не спира да удивява с поведението и решенията си. До момента любимата на Иван Христов винаги се е показвала като страшно разумна и естествена жена. Може би затова последната й приумица „застреля“ мнозина.

Половинката на опосума разкри, че изпитва неистов страх от училищата в България и поради тази причина е забранила на сина си Спас да ходи на училище. Доводите й са свързани с насилието и детската агресия в школата, на която учителите, за жалост, не обръщали внимание.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева спря сина си от училище, било я страх от детската агресия

Не е ясно дали Спас вече е станал жертва на свои буйни съученици, или това е просто превантивна мярка, но Ирина Тенчева спряла отрочето си от учебната институция и го оставила да се учи като частен ученик.

Това било прието с категорично одобрение от Иван Христов, но възмутило много от родителите в школото на малчугана, които не искали да приемат, че само, защото някой има пари, то децата му трябва да живеят по-различно от останалите.

С тотално несъгласие с решението на Ирина и Иван била и бившата му жена Вихра Петрова, която пък задала въпроса щом Спас е станал частен ученик, защо Иван не направи такава и родната си дъщеря Ава, която била почти набор на сина на Ирина Тенчева.

„Вярно е, че държавата ни е на такъв хал, че всеки трябва да се спасява сам като по законите на джунглата. Но не е редно само хора с финансови възможности да могат да защитават децата си, а тези, които живеят на една заплата, да се молят всеки ден. Проблемът трябва да се реши в цялостност, а не по единично“, убедени са потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар