Люта война за наследството на Принс

Люта война за наследството на Принс
5 (100%) 1 vote

Нещо в цялата тази история като че ли издиша

Лютата война за наследството на Принс вече започна.

Сестрата на Принс, който издъхна внезапно на 21 април – Тука твърди, че брат й не е оставил завещание. На практика това означава, че тепърва ще се разрази изключително люта битка за наследството.
Тука вече е започнала съдебна битка за придобиване на правото да се разпорежда с финансовите му средства и имотите му.
Тя дори е наела едни от най-добрите адвокати за целта и е подала документи, за да стане „специален администратор” на парите.

Принс

Нещо в цялата тази история като че ли издиша

Тука таи огромна надежда, че ще й се усмихне щастието, тъй като до момента не е открито завещание, оставено от Принс какво да се случи с финансовите му средства и имотите му след неговата смърт, отбелязва TMZ.com
Сестрата на поп звездата си е направила много добре тънките сметки и е подала искането в американския щат Минесота.
Тази стъпка не е никак случайна, а е в резултат на факта, че съгласно законите на този щат, след смъртта на човек, който не е оставил живи съпруг или деца, то наследството му се разпределя на равни части между братята и сестрите му.

В официалното си искане до съдебните власти Тука изрично посочва, че не е открила завещание оставено от Принс до този момент и допълва, че нищо не й дава основание да смята, че такова изобщо съществува.
Тя дори си е направила и труда да приложи списъка с потенциалните бенефициенти на финансовите средства на поп звездата. Според запознати, преобладаваща част от тях са полу-братя и полу-сестри. Това са Шарън, Алфред, Джон, Норин и Омар.

Очевидно обаче Тука съвсем „случайно” е забравила да спомене имената на още двама от наследниците на певеца – полу-брата Дуейн и полу-сестрата Лорна. Нещо в цялата тази история като че ли издиша, но вероятно властите тепърва ще установяват кой има право на наследството на Принс и кой не, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар