Ясновидката Слава Севрюкова и астрологът Иван Станчев прогнозирали дълголетието на Лили Иванова

Гласувайте за статията
Лили Иванова ще пее до последно на сцената и ще пожъне големи успехи – предрекли гадателите

Голямата ни естрадна прима Лили Иванова ще живее най-малко до 92 години и ще пее до последно на сцената! Това разкрива „България днес“, като се позовава на хороскоп на Иван Станчев, за който съпругата му Оксана знае. В него известният звездоброец предсказал, че певицата ни ще живее поне до 92 години и ще продължава да ни радва от сцената – отбелязва изданието.

Месеци преди Иван Станчев да си отиде през 2007 година, Лили Иванова решила да се консултира с него за връзката си с по-млад мъж, който не само бил увлечен по нея, а и искал да свържат бъдещето си заедно.
„Тогава Иван й каза да не се навива на тази стъпка, защото това няма да й донесе късмет“ – обясняват от обкръжението на астролога. Именно думите му накарали естрадната ни прима да прекрати отношенията си с младежа, който по-късно напуснал страната и двамата вече не се чували.

Именно на тази паметна среща, продължила три часа, Иван Станчев попитал Лили Иванова дали иска да знае точката си на живота, която по принцип нито един звездоброец няма право да съобщи. Певицата, разбира се, се съгласила, защото вече знаела всичко по този въпрос, предсказан й вече от Ванга. Когато Иван споделил откритието, певицата никак не била изненадана. Оттогава изпълнява всичко, което й е писано от Станчев относно звездната й карта.

Лили Иванова спазва диета и тежи едва 45 кг

Лили Иванова спазва диета и тежи едва 45 кг

Предсказание за дълголетието на Лили Иванова направила и ясновидката Слава Севрюкова. Навремето певицата се срещнала с феномена на свое турне в Нова Загора. „Голяма слава, големи пари, дълголетие, но и много самота в последния миг на сцената“ – предрекла Слава Севрюкова. Веднага след нея изпълнителката се срещнала и с Ванга, която също й казала, че ще живее с орлите.

Макар и на достолепна възраст от 76 години, и досега Лили Иванова подскача като млада на сцената със своите 45 кг – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар