Андрей Арнаудов е сломен

Андрей Арнаудов е сломен
5 (100%) 1 vote

Поредната дама е на път да забие нож в сърцето му

Опосумът Андрей Арнаудов е сломен след поредната лична драма в живота му.

Продуцентът е живото доказателство за това, че ако в едно нещо ти върви, то е за сметка на друго. Безспорно, Андрей Арнаудов е сред най-успешните български продуценти. За съжаление обаче не може да се похвали с успехи на любовния фронт.

Докато неговият приятел, екранен партньор и колега Иван Христов създаде второ семейство и е в очакване на втора рожба от съпругата си Ирина Тенчева, то Андрей Арнаудов все още не може да съгради собствено семейство и това много му тежи.

Андрей Арнаудов

Поредната дама е на път да забие нож в сърцето му

Той не крие, че не е лесен характер и е с доста избухлив нрав, но все още не е изгубил надеждата, че и на неговия небосвод някой ден ще изгрее слънце.

Причината за отчаянието, в което е изпаднал иначе усмихнатият Андрей Арнаудов е, че поредната жена в живота му е на път да го напусне. Повече от очевидно е, че не му върви с жените. При все, че вече прехвърли 35-годишна възраст той все още не може да намери правилната половинка, за която да си каже, че иска да остарее с нея и да бъде майка на децата му.

Неотдавна Андрей Арнаудов преживя гореща любовна афера с модела Бориса Тютюнджиева. За съжаление обаче тя също беше краткотрайна и не се стигна до нищо по-сериозно. Според слуховете, Бориса го напуснала, защото не била готова да сбъдне желанието му да стане родител.
Поредната дама на сърцето му също е на път да последва примера на модела и да нанесе поредната дълбока рана върху сърцето му.

Напоследък името на продуцента се свързва с 24-годишната участничка от първия сезон на Фермата – Нора Димитрова.
И тя като Бориса твърди, че е твърде млада, за да става майка. За опосума обаче тези откази са на път да се превърнат в сериозен проблем, тъй като биологичният му часовник тиктака неуморно, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар