Рут Колева съсипа Марта Вачкова

Рут Колева съсипа Марта Вачкова
5 (100%) 2 votes

Актрисата е на успокоителни

Певицата Рут Колева настъпи голямата българска актриса Марта Вачкова по най-болното й място.

Оказа се, че Рут Колева има доста ограничена обща култура, след като не е чувала за Григор Вачков и дори не знае кой е той.
В един от епизодите на „Звездни стажанти” Рут Колева заяви най-безцеремонно, че не е чувала за него.

По този начин певицата нанесе сериозна обида на Марта Вачкова и се изгаври с паметта на великия актьор, който отдавна не е сред живите.

Рут Колева

Заради тази изцепка на Рут, атрисата е на успокоителни

С тази си изцепка Рут Колева удари актрисата направо в сърцето. Не й стигна това, ами я нападна, че е възрастна и кариерата й е твърде съмнителна.

След поредния грандиозен скандал, който се развихри в предаването „Звездни стажанти” по Нова тв, Марта Вачкова не е на себе си. Близки до актрисата твърдят, че е изпаднала в доста тежка депресия и се е наложило да мине на успокоителни, пише Блиц.

Междувременно за пореден път се появи мълвата, че всичко в „Звездни стажанти” е нагласено и върви по сценарий, без значение кой какви идеи е дал и какво е направил за отбора си.

Поредната грандиозна измама в шоуто е съвсем прясна, след като дори и за зрителите стана ясно кой ще е първият победител.
Макар да се полагат сериозни усилия зрителят да бъде заблуден, че начело на импровизираната фирма стои бизнесмена Стефан Шарлопов, който следи изкъсо изпълненията на задачите и прегрешенията на участниците, нещата далеч не стоят по този начин.

До момента повече победи е пожънал мъжкият отбор, който избра да се казва „Отборът”.
Според запознати, звезден стажант номер едно ще е 100 кила. Някои заподозряха задкулисни игри, тъй като още в самото начало на шоуто стана ясно, че Стефан Шарлопов харесва хип хоп изпълнителя, както и мотивите му за участие.
По-късно бизнесменът останал очарован и от мениджърските умения на младия ром, израснал в бедния квартал „Аспарухово” в морската ни столица, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар