Азис се подигра с Принс, феновете изригнаха срещу него! (подробности)

Азис се подигра с Принс, феновете изригнаха срещу него! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Азис успя да вбеси хиляди фенове на Принс с това, което заяви най-безцеремонно!

Кралят на поп фолка Азис предизвика нечуван скандал дни след гибелта на световната звезда Принс, която съкруши милиони хора от всички страни. Вместо да се отнесе с почит и уважение, или поне да замълчи, Костинбродския славей успа да възмути последователите си.

Азис най-нагло прасна един колаж на стената си във Фейсбук, на който бяха лицата на Майкъл Джаксън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. А думите, които придружаваха фотоса, бяха следните:

Азис

Азис се изказа буквално потресаващо за Принс, с което успя да вбеси много хора

„Аз мога да съжалявам и да скърбя за тези три звезди и за други като тях. Не виждам смисъл от това масово преиграване за човек, който не е правил хитове от двадесет години, а хората го знаят само с няколко остарели вече парчета. Ако трябва да се уча от някого, то това са Майкъл, Уитни и Ейми, които до последно правеха хитове и създаваха нови неща. А колкото до това да ходиш с грим и на високи токчета – аз си го знам отдавна и няма нужда хора като Принс да ми го показват“, изцепи се Азис в мрежата.

Думите му се понравиха на най-заклетите му фенове, но явно вбесиха други, които скочиха срещу него с упреци, че ако не може да признае заслугите на някого, то поне не бива да бълва срещу него, когато този човек си е отишъл.

На Азис обаче за пореден път изобщо не му пукаше дали някой приема, или не тезата му. А и открай време певецът успява да задържи медийното внимание и обожанието на почитателите си точно с това – че е самия себе си, без да преиграва и да се съобразява с това какво трябва или не трябва да прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар