Ужас: Джино претърпя зверска катастрофа с мотор, много е зле! (още подробности)

Ужас: Джино претърпя зверска катастрофа с мотор, много е зле! (още подробности)
3.75 (75%) 4 votes

Джино Бианкалана е катастрофирал с мотора си в САЩ, всички са в шок!

Жестока катастрофа е претърпял Джино Бианкалана и като по чудо е останал жив, макар че състоянието му е тежко. Победителят от Вип Брадър буквално се е пребил с мотора си в Чикаго, след като жена шофьор тръгнала да прави забранен обратен завой на пътя.

Моторът на чаровника Бианкалана се е забил в автомобила й, а самият той е изхвърчал на пътя, това беше съобщено днес в предаването на Гала, в което Джино трябваше да се включи, но не успя. Към момента той почти не може да говори, направена му е операция и му предстои нова, разкриха близки до него източници.

Джино

Джино Бианкалана едва оживял след зверската катастрофа с мотора си

Джино е бил опериран като лекарите са взели кожа от бедрото му, за да я прешият на долната част на крака му. Поставени са му и пирони, но болките са повече от жестоки и в момента Бианкалана е адски зле“, разкриха близките му хора.

Всички обаче се радват, че въпреки сериозността на катастрофата и пораженията, Джино е останал жив. След подобен зверски удар само Господ го е спасил и го е оставил при близките му, убедени са запознати.

Самият Бианкалана е известен сред приятелите и познатите си като изряден и много внимателен шофьор, въпреки че обича бързите скорости. На пътя обаче той никога не си позволявал да шофира небрежно, за да не рискува живота на себе си и на останалите.

Феновете му в България пожелават на чаровника бързо оздравяване, но се намериха и клюкари, които побързаха да зададат въпроса дали Джино ще получи поне обаждане от бившата си годеница Джена, или тя вече тотално е забравила за него, дори като човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ужас: Джино претърпя зверска катастрофа с мотор, много е зле! (още подробности)”

  1. koko

    апр. 25. 2016

    Е,СЕГА ЩЕ ДАВА НЕЗАСЛУЖЕНИТЕ ОТ ВИП БРАДЪРА ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИИ-ПИТО-ПЛАТЕНО,ЦИГАНИНА НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ПАРИТЕ …

Добавете коментар