Лили Иванова хвърли бомбата навръх рождения си ден!

Лили Иванова хвърли бомбата навръх рождения си ден!
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова сюрпризира всички на рождения си ден!

Вчера гранд дамата на родната естрада Лили Иванова отпразнува своя рожден ден. Певицата получи много поздравления и цветя в дома си. Изпълнителката на „Камино” е почитателка на цветята и това го знаят нейните фенове.

Тя искрено благодари на своята аудитория, която не я забравя на този ден. Преди това певицата прояви и малко хумор, като качи на страницата си една торта. Но интересното не е сладкарското изкушение, а свещичката на тортата.

Лили Иванова

Лили Иванова знае как да се шегува с клюкарите и завистниците

Тя не е под формата на цифра, а е във вид на въпросителна. Под закачливия фотос и тортата има интересен коментар. Той гласи, че независимо от възрастта, постоянна тема на завистниците, Лили Иванова продължава да пее и да радва многобройната си публика.

„Обичаме това вечно момиче. Ние, обикновените хора й пожелаваме още дълги години да ни радва със своите песни, да е жива и здрава”, са само част от посланията под фотосите за рождения ден на певицата.

Темата за това кога е родена Лили Иванова и колко години навърши звездата е вечна. Според едни от предположенията тя вчера имаше юбилей и навърши 80 години, според друга версия е по-млада. За това дава отговор и друг пост в социалната мрежа.

Ето я тортата, с която певицата шашна феновете си

Ето я тортата, с която певицата шашна феновете си

В него четем следното предположение. „Лили Иванова е родена през 1939 година. Датата обаче е без значение. Прекланяме се пред таланта на певицата и й пожелаваме само да е жива и здрава дълги години, и да ни радва”, пишат признателните й почитатели.

Наскоро се разпространи и с друг слух за възрастта на поп певицата и това колко ще живее. Според феномена Слава Севрюкова любимата звезда на народа ще доживее до един век и ще продължава да ни радва от сцената още дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар