Феновете на Памела Андерсън в екстаз: Ето къде ще я видим съвсем скоро!

Феновете на Памела Андерсън в екстаз: Ето къде ще я видим съвсем скоро!
5 (100%) 1 vote

Почитетелите на знойната Памела Андерсън са на върха на щастието, че отново ще я гледат край брега по бански!

Памела Андерсън ще бъде отново спасителка на плажа в новата версия не хитовия филмов сериал. Актрисата ще е част от актьорския състав на поредицата, която завладя света. 48-годишната актриса побъркваше някога мъжете в ролята на красивата блондинка Си Джей Паркър.

В края на месец февруари звездата сподели, че е получила предложение да играе в обновената версия на хитовата поредица, но е отказала.

Памела Андерсън

Памела Андерсън отново се връща в „Спасители на плажа“, феновете й са в екстаз, че ще я видят пак по бански

Причината била, че не й допаднал новия сюжет. Сега обаче в Инстаграм изтече новината, че красивата Памела Андерсън се е съгласила с ролята и ще участва. В сериала ще се снимат още Дуейн Джонсън-Скалата, който е и продуцент на сериала и Зак Ефрон.

Нейният партньор в първата версия та „Спасители на плажа” също участва, само че той ще има епизодична роля.

Зъвръщането на Памела Андерсън се приема много възторжено от нейните колеги, също и от продуцента Скалата. „Огромно удоволствие е Памела Андерсън да е отново сред нас и да я приветстваме с „Добре дошла у дома”.

Невъзможно ни е да направим продължението на този знаков филм без твоето участие. Щастливи сме, че и ти ще разбиваш заедно с нас”, са патетичните думи на Дуейн Джонсън-Скалата.

Памела Андерсън само няма да е изненадата на новата версия на поредицата. В лентата участие ще вземат още и моделът Кели Рорбах. Манекенката е бившо гадже на актьора Леонардо ди Каприо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар