Кой наследява богатството на Принс?

Кой наследява богатството на Принс?
5 (100%) 2 votes

Войната тепърва започва

След мистериозната смърт на една от най-големите световни звезди – Принс и експресното му кремиране, на дневен ред идва следващият въпрос – „Кой ще наследи богатството му?”.

Според информацията, Принс е продал над 8 милиона албума в световен мащаб, а състоянието му възлиза на почти триста милиона долара.
Освен това в имението му в Минесота има толкова неиздадена музика, че ще е напълно достатъчна за излизането на нови албуми всяка година в продължение на поне един век.

Принс

Войната тепърва започва

Новината за изненадващата кончина на Принс пък взриви продажбите на парчетата му. Предвид всички тези обстоятелства който и да е наследникът на Принс, то без никакви съмнения ще удари джакпота.
Все още не е ясно кой ще е щастливецът като се има предвид, че певецът няма нито съпруга, нито деца. Не става ясно и дали приживе е определил кой ще харчи състоянието му.

Припомняме, че звездата издъхна, след като бе открит в безсъзнание в асансьор на имението си в Пейсли Парк. Принс бе намерен от неговите служители в четвъртък сутрин.
Мълвата носи, че финансовите средства на певеца, както и огромния му имот ще отидат в ръцете на Свидетелите на Йехова.
През последните 15 години той е бил член на сектата.

Той е приел вярата на сектата през 2001 година в Кралската зала, която е скрита зад линия от дървета, намираща се само на около километър от имота на музиканта.
Твърди се, че певецът е успял да преодолее тежката депресия, от която страдал по онова време именно чрез новата си религия.
Припомняме, че той изпадна в това състояние, след като изгуби сина си.

Бил е сериозно отдаден не само на музиката си, а и на църквата и е разпространявал идеите й.
Ако сектата не се докопа до парите му, то според законите на щата Минесота следващи по ред са внуците, след което са родителите, сестрите и братята, следвани от останалите роднини, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар