Дарина Павлова сключва брак със световноизвестен актьор Преглеждания: 7812

Госпожа Мулти не губи и минута време
0
5/5 - (3 votes)

Госпожа Мулти не губи и минута време

Вдовицата на шефа на „Мултигруп” Илия Павлов – Дарина Павлова отново успя да привлече вниманието към себе си.

Дарина Павлова не си играе на дребно и е успяла да оплете в мрежите си един от най-известните актьори на Холивуд – Антонио Бандерас. Запознати издават, че двамата имат изключително страстна любовна афера.

За никого не е тайна, че Дарина Павлова е близка от доста време с актьора и не го отрича. Според официалното й изявление обаче двамата са само бизнес партньори и приятели, докато според запознати нещата помежду им далеч не се изчерпват дотам.
По време на последното пътуване на Дарина Павлова и Антонио Бандерас до Италия нещата между двамата излезли извън контрол.

Дарина Павлова
Госпожа Мулти не губи и минута време

Клюката носи, че вдовицата на Илия Павлов и Антонио Бандерас са опасно близки. От близкото обкръжение на веселата вдовица изобщо не са изненадани от новината, тъй като тя отдавна подготвяла план как да прелъсти чаровника. Очевидно планът е скроен доста добре, след като е проработил и резултатите са налице.

Дарина Павлова чинно изчакала Антонио Бандерас да се разведе със съпругата си Мелани Грифит и веднага включила плана си в действие, без да губи и минутка.
Именно пътуването му до Италия се оказал перфектния момент за нашенката, тъй като актьорът бил без приятелката си Никол Кимпел.
При все, че госпожа Мулти е наясно с връзката им, очевидно за нея това не представлява пречка.

Запознати издават, че тя направила недвусмислени намеци на Бандерас още през лятото на миналата година. Припомняме, че тогава тя му заяви в прав текст, че иска нещо повече от него. Това се случи, докато Бандерас обикаляше с яхтата на Дарина Павлова бреговете около Марбея за 55-я си рожден ден. Преди това двамата бяха забелязани заедно в Рим.

От снимките на партито стана ясно, че двамата дори са облечени в един тон, а Дарина Павлова написа прочувствена благодарност за това, че актьорът е споделил специалния си ден с нея, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.