Ето каква е тайната за зачеване на Елена Йончева

Ето каква е тайната за зачеване на Елена Йончева
5 (100%) 1 vote

Освен на ин витро Елена Йончева разчитала и на своето тайно оръжие

Само преди месец 52-годишната журналистка Елена Йончева стана майка за пръв път. Бившата половинка на Сергей Станишев дари със син по-младия си приятел. Публична тайна е, че топ журналистката е заченала с помощта на метода ин витро. Според информацията в медиите манипулацията е била извършена в престижна клиника по репродуктивни проблеми в една от европейските столици.

Оказа се, че Елена Йончева е заложила не само на постиженията на съвременната репродуктивна медицина. Тя не крие, че е превърнала най-съкровеното си желание в реалност, благодарение на древен метод от китайската медицина. „Чудото“, на което тя дължи появата на бял свят на Теодор, се нарича акупунктура. Процедурата се извършва с помощта на игли, чиято цел е да се стимулират определени центрове в тялото. Чрез тази стимулация се осигурява изхвърляне на всички токсини и вредни вещества, натрупани в организма. Освобождаването от опасните вещества е гаранция за подмладяване на организма и оптимизиране на неговото функциониране.

Благодарение на метода акупунктура Елена Йончева успяла да „излъже“ тялото си и да зачене. Очевидно методът при нея е бил резултатен, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Точно преди месец тя даде живот на сина си в „Майчин дом“. По препоръка на лекарите раждането на Елена Йончева е било секцио. Специалистите й препоръчали оперативния метод не заради здравословен проблем, а за да се избегнат евентуални усложнения по време на родовия процес.

Елена Йончева

Елена Йончева заченала благодарение на акупунктура

Журналистката, която предварително се информирала много добре, приела предложението. Няколко часа след постъпването си в родилното отделение, тя сподели благата вест във фейсбук. Бившата половинка на Сергей Станишев написа, че се чувства прекрасно след раждането на сина си.

Елена Йончева заяви, че ще продължи да работи, дори по време на майчинството. Веднага след раждането на Теодор, тя заяви категорично, че няма да го кърми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар