Деси Тенекеджиева и Миро били любовници (Защо се разпадна дует Каризма?)

Гласувайте за статията

Деси Тенекеджиева била главната причина за разпада на дует Каризма, нахалната варненка забила Миро да го използва

Актрисата и певица Деси Тенекеджиева е виновница най-успешния дует да се разпадне. Драмата се случила отдавна. Преди десет години, но дуетната половинка на Миро още й държи влага.Деси и Миро

Деси успяла да влезе под кожата на Миро. Певицата със спорни качества го поканила да направят дует. Дори му заплатила добре за да се съгласи. Покрай общите им участия гласовития певец започнал да пренебрегва Галка. Завъртял афера с Тенекеджиева. Запознати разказват, че двамата заживели на семейни начала. Въпреки предпочитанията на музиканта към силния пол ламтящата за слава Деси си затворила очите, пише Hotarena. net.

Обидената и пренебрегната Галя се почувствала излишна. Спряла да излиза на публични места. Изпаднала в тежка депресия. Най накрая се разделила с Миро. По добре така, отколкото да е засенчвана от новата тръпка на певеца. Добричлийката сама сложила край на успешната си кариера.

После както се чу Галка събра куфарите и се изнесе в Лондон. Близки на певицата споделят, че още страда и не може да преживее злината, която Тенекеджиева й нанесе. От звездната си кариера преди днес Галя от Каризма няма нищо. Актрисата й разби живота, споделят нейни познати.

Деси Тенекеджиева до днес гравитира около Миро. Но както е видно няма кой знае какви успехи. А колкото до сърдечната им връзка, те отдавна са разделени. Упоритата Деси си намери нов по- перспективен. Тя се занимава с богатия рекламен бос Николай Неделчев. От интересът й към Миро няма помен. За сметка на това стана виновница за разпада на най-успешния български дует по онова време.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар