Хороскоп на Боряна Делчева за 22 април, петък

Хороскоп на Боряна Делчева за 22 април, петък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на младата астроложка Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенпазете се от прибързани решения
Не се впускайте в самостоятелна изява днес, предразположени сте към неправилни действия и дори гафове. Нервите ви са силно разклатени, не взимайте прибързани решения. Благоприятно значение за делата ви имат контактите. Съществена е ролята на близка жена или приятелка.

Телецзадава се работа
Надали ще намерите време за почивка. В последния работен ден за седмицата ви предстои много работа, но имате прекрасни условия за справяне с изява на способностите. За мнозина от съществено значение е сътрудничеството с приятел. Очертават се материални придобивки, които за някои идват по линия на наследството.

Близнаципромяна в интимния живот
Петък е тежък от емоционално естество, възможна е неприятна промяна в интимен план. В повечето случаи засяга любовните отношения. В този смисъл изпъква интересен факт. Ако се разделите с половинката, то нищо чудно да е заради нов обект на вашето внимание. Не бъдете небрежни към нещо важно, които трябва да свършите.

Ракбъдете деликатни
Денят се характеризира с делови шанс. По професионална линия бихте могли да промените към добро бюджета си. Внимавайте обаче при общуването си с околните. Склонни сте да допускате грешки, да развалите отношенията с колеги, приятели или близки хора. Не е нещо задълбочено, но все пак се препоръчва деликатност.

Лъвподготовка за заминаване
За мнозина петък се свързва с подготовка за път. В повечето случаи е задграничен. Освен това се очертават доста ангажименти днес. Съществено място в програмата ви заемат обществените контакти. Ще се радвате на полезно и навременно съдействие от страна на приятелите.

sedmichen-horoskop-15Девауспех в съдружен бизнес
Планетните аспекти фиксират благоприятна промяна в делата, но не става дума за лесни постижения. Шансът ви за успех днес е в сътрудничеството с други хора. Ще ви върви в съдружен бизнес, ще имате финансови придобивки чрез съдействие на близка жена. Предвижда се сполука и при уреждане на битови въпроси или такива във връзка с наследство – предвижда Боряна Делчева в хороскопа си.

Везнипозитивни трансформации
Денят обещава серия от хубави събития, звездите подчертават важна промяна в живота ви. Дори да прекратите интимна връзка, скоро ще се радвате на щастливо развитие в това отношение. Трансформациите, които се извършват сега, са с позитивно значение за вас.

Скорпионзадават се много ангажименти
За ват петък е доста напрегнат. Освен многото ангажименти днес може да ви изненада и професионална промяна. По принцип изглежда благоприятна, но на първо време не е изключено да ви коства някои трудности. Действайте в унисон с колегите, общата работа ще даде желаните резултати. За някои предстои важно запознанство.

Стрелецполучавате приятелска поддръжка
Тежък ден, но със съдействие от страна на приятел бихте могли да осъществите свой замисъл, да свършите важна работа. Особено ползотворна е намесата на близка жена. Хармония и хубава промяна вкъщи. Но по отношение на пари сте застрашени от грешки и загуби, внимавайте!

Козирогсправяне с битови проблеми
И при вас приятелите са със специално значение за благополучието ви днес. Срещите с тях носят изгодни оферти, протекции, емоционална пълнота. Откриват се прекрасни възможности за разрешаване на проблеми от домашно или семейно естество, за уреждане на въпроси относно наследство.

Водолейхубава промяна в кръга на общуване
Петък е подходящ за справяне с лични дела. В това отношение ще се радвате на щастливо стечение на обстоятелствата. Звездите очертават хубава промяна в кръга на общуване. Но относно професионалната заетост ще бъдете затрупани със задачи. Внимавайте да не допускате грешки там.

Рибиполучавате влиятелна подкрепа
Денят е щастлив и с неочаквани положителни обрати. Но… бъдете внимателни и избягвайте допускането на грешки. Имате прекрасни възможности за осъществяване на желана финансова промяна, изглежда ще помогне влиятелен мъж. Подкрепа получавате и от страна на близка жена – предвижда Боряна Делчева в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар