Обрат: Гаджето на Криско втрещи всички!

Обрат: Гаджето на Криско втрещи всички!
5 (100%) 2 votes

Половинката на Криско се превърна в яка гъзарка!

Ася Капчикова се обзаведе с чисто нов джип. Красавицата е заменила старото си возило „Хюндай Санта Фе” с „Мерцедес”. Според познавачи звярът струва най-малко сто бона. Ако все пак е взет на старо, той струва наполовина.

Не става ясно дали рапърът Криско е подарил новата тузарска кола на половинката си. Защото Кристиян Талев, известен като Криско не се слави като голям романтик и щедър човек. Типично по габровски той си стиска парите.

Криско

Приятелката на Криско шашна всички, кога й порасна работата?!

Но пък наскоро поп фолк дивата му плати тридесет бона, за да й направи ново парче и вероятно се е бръкнал дълбоко, за да купи мощното возило на приятелката си. Мис Плеймейт 2015 също работи здраво и сама може да си позволи доста материални придобивки.

Тя има вероятност да си е закупила колата сама или поне на лизинг и да си плаща вноските. Каквато и да е истината обаче Ася Капчикова се е превърнала в по-примерна шофьорка, след както е яхнала скъпарския звяр. Тя била доста по-внимателна на пътя, като се притеснявала да не одраска или повреди лъскавата си кола.

Преди за нея се е твърдяло, че е „страшилището на пътя”. Защото половинката на известния рапър не спирала на светофари, фучала с непозволена скорост в населени места, отнемала предимство. Сега било напълно различно, изумени са познати.

Те твърдят, че Ася вече карала бавно, виждала всички знаци на пътя и най-важното ги спазвала, карала с допустима скорост и била изобщо доста примерна. Освен това в джипа не давала да се влиза с цигара или храна.

Дори не позволявала чантите да бъдат в купето, а те непременно се оставяли в багажника. Пазела почти аптекарска чистота в новия си джип. Криско бил много доволен от навиците на Ася. Нисичкият хип- хоп певец е известен с манията си по реда и чистотата, и напълно одобрявал порядките на гаджето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар