Асен Блатечки в несвяст: Виж коя известна „леля“ му посегна!

Асен Блатечки се оказа упорито ухажван от майката на самия Леонардо ди Каприо. Едва не починал от шока!
0

Асен Блатечки не може да повярва на това, което му се случи!

Чаровникът Асен Блатечки винаги си е падал ценител на женската красота, но поне досега се ограничаваше във възрастова граница 40 години. Може би точно затова той още не може да повярва коя известна „леля“ показа мераци към него и аха да го лапне.

Вие също няма да повярвате, но става дума не за друга, а за майката на самия носител на Оскар – Леонардо ди Каприо. Русокосата дама на име Ирмалин Иденбиркин се срещнала с наш Асенчо в САЩ, по време на представянето на култовия филм „Съдилището“.

Асен Блатечки
Асен Блатечки се оказа упорито ухажван от майката на самия Леонардо ди Каприо. Едва не починал от шока!

Разбира се, след премиерата, последвал прием и вечеря, на която присъствали все отбрани личности. Асен Блатечки обаче и хабер си нямал, че ще седи на една маса с майката на Лео ди Каприо.

Затова и когато усетил, че възрастната дама с бяло плетено пуловерче доста се е присламчила към него и е на път да го задуши с интереса, въпросите и усмивките си, актьорът деликатно я отрязъл и заточнал да си общува с друга жена, седяща до него.

По време на разговора той полюбопитствал да узнае коя е така настойчивата му нова фенка и когато чул от устата на другите, че това е родителката на големия Леонардо ди Каприо, едва не се обърнал със стола назад.

Русокосата Ирмалин останала очарована от прелестите на родния мачо и се залепила за него
Русокосата Ирмалин останала очарована от прелестите на родния мачо и се залепила за него

Излишно е да казваме, че след като научил истината за Ирмалин, Асен Блатечки сам самичък се присламчил към нея и както му било неприятно да отговаря на вниманието й, така после едва не я задушил и не й предложил брак, разкриват присъстващи на събитието от екипа на филма му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.