Опосумът Иван Христов претърпя пътен инцидент

Опосумът Иван Христов претърпя пътен инцидент
5 (100%) 1 vote

Инцидентът се е случил на пешеходна пътека в центъра на София

Продуцентът Иван Христов претърпя пътен инцидент.

Очевидци на случката разкриват, че разсеяна шофьорка ударила автомобила на Иван Христов. За щастие и двамата водачи са невредими. Опосумът вместо да се разгневи от случилото се дори успокоявал виновната шофьорка, че всичко е наред.

Всъщност истината е, че по лъскавото возило на Иван Христов няма и следа от драскотина дори. Причинителката на пътнотранспортното произшествие отклонила вниманието си за миг и белята станала.

Иван Христов

Инцидентът се е случил на пешеходна пътека в центъра на София

Свидетели на инцидента обаче са категорични, че подобна грешка може да коства доста скъпо, защото сега се е разминала като по чудо без проблеми, но утре може да удари някой пешеходец.

Инцидентът се е случил на пешеходната пътека на бул. „Дондуков” в центъра на София.
Телевизионерът чинно спрял на пешеходната пътека пред Първа английска гимназия, за да даде път на чакащите пешеходци и в това време разсеяната дама, която била зад волана на другия автомобил го натресла отзад.
Огромният лъскав джип „Тойота” на продуцента останал невредим.

Не така обаче стоят нещата за автомобила на водачката, която е причинила инцидента.
„Фолксваген”-ът, който управлявала се сплескал доста сериозно. Хората, пред чиито очи се е разиграла случката разкриват, че и двата еърбега на автомобила й се отворили.
При така създалата се ситуация Иван Христов се проявил като истински джентълмен и слязъл от возилото си, за да успокои видимо притеснената водачка на другата кола, пише vsekiden.com.

Неотдавна стана ясно, че животът на опосума е на път да се превърне в истински ад. Той отдавна е загърбил миналото си и се е превърнал в примерен съпруг и баща. Телевизионерът се грижи и за децата на половинката си Ирина Тенчева като ги води до училище и ги забира. Той е човекът, който е натоварен и със задачите около пазаруването на необходимите неща за дома, докато Ирина е заета с отглеждането на рожбата им, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар