Асен Блатечки премина всякакви граници

Асен Блатечки премина всякакви граници
5 (100%) 1 vote

Актьорът отново постави съдбата си на карта

Актьорът Асен Блатечки заформи поредния грандиозен скандал около себе си.

Този път лошото момче на българското кино прекрачи всякакви граници и наистина е на път съпругата му да го изрита като мръсно коте. Макар да е наясно, че изпитателният му срок все още не е приключил, Асен Блатечки си изгуби ума по поредната млада дама.

Актьорът отново постави съдбата си на карта

Актьорът отново постави съдбата си на карта

Запознати издават, че той е успял да забие една от участничките в „България търси талант”.
Субектът на поредния порив на чувствата му е талантливата млада певица Александра.
На вечния Казанова се наложи да изстреля множество любовни стрели, но важното е, че в крайна сметка успя.

20-годишната Александра Панайотова е паднала в плен на чара на актьора. Хубавата студентка му направила невероятно впечатление още с първата си поява на сцената, тъй като имала изключително силно и емоционално представяне. Дори за зрителите на предаването не остана в тайна, че на Асен Блатечки му падна ченето по нея.
Още тогава актьорът призна в прав текст, че горко съжалява, че вече е натиснал златния бутон и допълни, че ако не го беше направил, щеше да подкрепи Сашка.

В крайна сметка девойката успя да стигне до полуфинала само и единствено благодарение на собствения си талант. За съжаление обаче не можа да се домогне до финала.
Според мълвата през последните дни на снимките актьорът и младата студентка станали опасно близки и дори на няколко пъти излизали на вечеря с продължение.

При все, че Александра е наясно с тъмното минало на Блатечки и славата му на разбивач на женски сърца, тя все пак не успяла да остане безразлична към чара му и така попаднала в мрежите на любовния му капан.
Близки до актьора разкриват, че когато си набележи някоя дама, той става толкова галантен, че ги обезоръжава.
Актьорът също останал пленен от чара й и не пропускал шанс да спомене, че Александра е най-нежното и красиво момиче в шоуто, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар