Андрей Арнаудов взе изненадващо решение

Андрей Арнаудов взе изненадващо решение
5 (100%) 1 vote

Опосумът си е поставил мисия, която се чувства длъжен да изпълни

Опосумът Андрей Арнаудов е твърдо решен да стане политик.

Той изненада сериозно не само приятелите си, а и почитателите си с това намерение.
Андрей Арнаудов е решен да влезе в политиката с една единствена цел – да увеличи раждаемостта в страната.
При все, че опосумът не пропуска да подчертае, че е приел тази мисия присърце, в обкръжението му приемат идеята по-скоро като чиста проба шега.

Андрей Арнаудов

Опосумът си е поставил мисия, която се чувства длъжен да изпълни

Андрей Арнаудов е решен да даде всичко от себе си, за да увеличи раждаемостта в страната ни. Макар самият той все още да не е дал своя принос към прираста на родината, е превърнал тази идея в своя мисия. Въпреки, че почти всички от обкръжението му се отнасят с недоверие към решението му, той е категоричен, че ще стане народен представител.

Това е първата крачка към постигането на целта му. В бъдеще Андрей Арнаудов се вижда дори в ролята на министър на културата. Всъщност в намеренията му няма нищо лошо, макар мотивите му да са доста несериозни, коментират приятелите му.
Те са на мнение, че е твърде странно именно Андрей Арнаудов да иска да повиши раждаемостта в страната при положение, че самият той все още няма наследници.

Всъщност опосумът, който е продуцент на едни от най-успешните предавания в родния ефир е сериозно притеснен от факта, че годините напредват, а той все още не е открил правилната половинка, с която да създаде семейство. В такова положение са и не малко българи към днешна дата. Статистическите данни за пореден път показаха, че в страната има повече свободни жени, отколкото мъже. Представителите на силния пол са с около 200 хиляди по-малко в сравнение с дамите.

Андрей обаче е сериозно заразен от приятеля си Иван Христов, който отглежда второто си дете и възнамерява да го настигне. Преди това обаче трябва да открие жената, с която да сподели живота си, а това вероятно няма да е никак лесно предвид избухливия му нрав, пише ezine.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар