Алекс Раева си смени амплоато

Алекс Раева си смени амплоато
5 (100%) 1 vote

Всичко започнало преди две години

Популярната певица Алекс Раева си смени амплоато и сякаш е на път да загърби музикалната си кариера.

Тя ще изповядва ползата от супер храните в специално предаване.
Всичко започнало преди две години, когато Алекс Раева поръчала на приятеля си DJ Дончо да й купи кухненски робот за подарък за рождения ден.
Тази кухненска техника по разбираеми причини към днешна дата има огромна сантиментална стойност.

Алекс Раева

Всичко започнало преди две години

Освен това за нейно щастие и Дончо си пада по качествената храна. Това, което мнозина не знаят е, че Алекс Раева не е от онези, които биха обикаляли денонощно из моловете и да пръскат пари за щяло и нещяло, а предпочита домашния уют и да приготвя сама вкусната храна.
Обожава да развихря фантазиите си в кухнята и въпреки натоварения си график го прави твърде често.

Към днешна дата Алекс Раева е решила да стъпи с едно ниво по-нагоре, развивайки уменията си да балансира между вкусно и здравословно ястие. Тя ще е водеща на кулинарно предаване.
Основният принцип, който ще следва предаването при представянето на всяка една рецепта ще е тя да е бърза, вкусна и лесна за изпълнение. Това разбира се съвсем не означава, че Алекс Раева ще приготвя само сандвичи и аламинути.

Освен това тя ще приготвя и рецепти на зрителите, а онези от тях, които са най-активни, ще гостуват н предаването й веднъж месечно.
Домакин на готварското начинание на певицата ще е шоурум и дизайн студио Prego, където вече е изготвен специален декор за целта.
Любимото й ястие от националната ни кухня са месните сърми с кисело зеле и тя няма да пропусне шанса да представи рецептата за него.

С онлайн зрителите на предаването ще сподели и дребните хитринки при приготвянето на вкусния и свеж лимонов пай. Рецептата, която ще представи е наследила от майка си – Наталия Бардская и вече без съмнение я е овладяла до съвършенство, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар