Страшен скандал: Виж какви грозни обиди си размениха Преслава и Кали! (подробности)

Страшен скандал: Виж какви грозни обиди си размениха Преслава и Кали! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Преслава и Кали си развалиха отношенията завинаги след признанието на многодетната певица!

Поредната война в чалгата разтърси Пайнер след като стана ясно, че Преслава и Кали са си разменили груби и грозни обиди, при това не зад гърбовете си, а очи в очи.

Войната между двете започна преди броени дни, когато Кали даде интервю за Папараци и пред Кристина Патрашкова си позволи да говори откровено и да заяви, че изцяло взима страната на Галена в скандала с наградите на телевизия Планета.

Преслава

Преслава и Кали се нахвърлили една върху друга с грозни обиди

„Преслава получи приза Певица на годината – да, тя е харесвана и безспорно има много фенове. Но специално тази година не е направила нищо, с което да си заслужи тази награда. Лежеше на стари лаври и всичко й дойде отгоре. Докато Галена инвестира страшно много работа, пари и усилия във всичко и какво получи накрая – пълна несправедливост. За мен тя е истинската Певица на годината, а не Преслава“, обяви на всеослушание устатата Кали.

Думите й, изречени директно в ефир, така подпалили чергата на тънкообидната Преслава, че добличлийката едва се сдържала да дочака и да попадне лице в лице с многодетната си колежка.

В понеделник двете се засекли в известен столичен бар, където направо хвърчели искри, а за малко и коси. „Беше страшно. Първо двете се правеха, че не се поглеждат и не се познават, но това беше само за минути. После Преси отиде при Кали и започна да й говори нещо, но беше видно, че я напада. Онази пък не й остана длъжна“, разказват очевидци на скандала.

Думите, които чули двете изпълнителки да си разменят, били „лигла“, „разглезена принцеса“ и „нагаждачка“ от страна на Кали към добричлийката. И „на всяка манджа мерудия“, и „завистница“, които пък Преслава хвърлила в лицето на колежката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар