Мария Силвестър на нож с Николета Лозанова! (причината ще ви шокира)

Мария Силвестър на нож с Николета Лозанова! (причината ще ви шокира)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър започна атаки срещу Николета Лозанова, каквито никой не очакваше!

Водещата на „България търси талант“ Мария Силвестър изненадващо за всички скочи срещу Николета Лозанова. Нападките й шашнаха дори колегите й, тъй като и двете дами работят за една и съща медия, а именно Би Ти Ви.

Поне от чисто колегиално отношение Мария Силвестър не биваше да си позволява волности и да иронизира плеймейтката, но уви – злобата й към нея се оказа далеч по-силна.

Мария Силвестър

Мария Силвестър злобее срещу Николета, защото смята, че всичко й идвало на готово

В неделя, по време на първия голям концерт в шоуто за таланти, Мария Силвестър се изтърва и подхвърли саркастични намеци към Лозанова, след което я изимитира с типичния й жест за смяна на кадрите в „Папараци“.

Преди време това направиха и Мария Игнатова и Алекс Раева, но при тях е напълно разбираемо, тъй като работят за конкурентни медии и не дължат възпитание и колегиалност на Николета. При Мария Силвестър обаче се оказа, че проблемът идва от другаде.

„Чисто и просто Мария яко е застанала пред вратата на критическата си възраст, наречена менопауза и това я е променило изцяло. Тя не се заяжда само с Николета, прави го и с Михаела Филева. Лозанова обаче й е трън в очите, защото докато Мишето живее скромно и естествено, Николета парадира с лукс и разкош. Какъвто, за жалост, Мария няма откакто се раздели с мъжа си“, разкриват източници от кухнята на телевизията.

Мария Силвестър била наясно, че в момента единствено тя била отговорна за начина на живот, който ще предостави на себе си и детето си и че нищо няма да й падне даром. Затова и беснеела срещу жени като Николета Лозанова, тъй като била убедена, че не заслужават всичко, което им се сервира на златен поднос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар