Слави Трифонов вдигна ръце от детската Евровизия!

Слави Трифонов вдигна ръце от детската Евровизия!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов и фирмата му се отказаха от ново участие за детската Евровизия, само БНТ ще работи по търсенето на новия талант!

Българската национална телевизия отново се е нагърбила със задачата да търси талантливо българско дете за детската Евровизия.

За разлика от предишните две години – 2014 и 2015 година, медията няма да разчита на подкрепата за конкурса от музикалната фирма на телевизионния водещ Слави Трифонов – Седем осми.

Евровизия

Слави Трифонов и фирмата му се отказаха от участието си в новата детска Евровизия, БНТ ще се справят сами

В надпреварата могат да се включат не само индивидуални изпълнители, но и група с максимален брой от шест участника. Тяхната възраст трябва да е между десет и петнадесет години. Преди да се появят на официалното прослушване, организаторите имат поставени някои условия.

Едното от тях е мераклиите за слава да изпратят професионален запис на българска песен, която те да са изпели и още една, по техен избор. Всеки желаещ трябва да изпрати промото със заявките в срок до десети май.

След което ще бъде избрана специална комисия, която да отсее кандидатурите. Тези, които бъдат посочени ще пеят в предаването на БНТ Децата на България са супер на живо.

След като бъдат прослушани, от петнадесетината кандидати трябва да останат само петима на финала на националната селекция. Прослушването на финалистите ще се излъчи на живо по медията на 11 юни.

Детето, което ще замине на детската Евровизия ще бъде избрано чрез гласуване от страна на зрители и на жури. Талантливият малък певец ще представи страната ни на конкурса, който ще се проведе в столицата на Малта-Ла Валета през месец ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар