Лют скандал в България търси талант

Лют скандал в България търси талант
5 (100%) 2 votes

Конфликтът между Любен Дилов-син и Ицо Хазарта се разраства

Поредният лют скандал разтърси из основи предаването България търси талант.

Най-популярното шоу в родния ефир се е превърнало в арена на множество люти конфликти. Поредният скандал в България търси талант се разразил между членовете на журито Ицо Хазарта и Любен Дилов-син.
Дилов младши не искал Ицо Хазарта в журито на България търси талант още от самото начало. Продуцентският екип обаче пренебрегнал искането му и въпреки това Ицо Хазарта, е част от екипа, оценяващ участниците в шоуто.

България търси талант

Конфликтът между Любен Дилов-син и Ицо Хазарта се разраства

Любен Дилов-син бил силно възмутен от подигравките на рапъра по негов адрес по време на гостуването му в шоу в родния ефир.
Водещият на предаването бил първият, който започнал да се присмива на начина, по който говори Любен Дилов-син и на това, че почти нищо не му се разбира. Ицо Хазарта обаче вместо да направи опит да го защити потвърдил, че сценаристът наистина говори изключително неясно.

От кухнята на България търси талант издават, че именно Любен Дилов-син бил този, който направил първата крачка към войната между него и Ицо Хазарта. Още от самото начало на предаването сценаристът се отнасял зле към рапъра и неведнъж заявявал, че не разбира какво прави човек като него в журито при положение, че не притежава абсолютно никакъв талант.
Според политика хип-хоп музиката не е никаква музика и съответно се отнасял към изпълнителите й с презрение.

Освен това Дилов младши бил против повечето решения на рапъра още от самото начало, а сега се сърди, че не го е защитил. Колегите му са категорични, че това е проява на изключителна наглост и няма как да искаш да се отнасяш враждебно към околните, а те да ти отговарят с любов и възхищение.
Дилов не крие, че според него рапърът е изключително невеж и неможещ да взима адекватни преценки за това кой трябва да получи шанса да продължи напред в шоуто и кой да бъде отстранен, пише klіukі.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар