Любо Киров получи знак свише Преглеждания: 3822

Изпълнителят посочва, че има да свърши много работа на тази земя
0
4/5 - (3 votes)

Изпълнителят посочва, че има да свърши много работа на тази земя

Певецът Любо Киров получи знак свише.

Той върна услугата, която Господ му направи преди време, измъквайки го на косъм от смъртта. Изпълнителят има всички основания да вярва в съществуването на Господ, тъй като именно той неведнъж е спасявал живота му.

Самият той признава, че има много случаи, в които свръхестествена сила му е помагала да се измъкне от гибелта. Бившият вокал на група „Те” си спомня и за сериозните здравословни проблеми, които имал преди години.

Любо Киров
Изпълнителят посочва, че има да свърши много работа на тази земя

Той едва не си отишъл от този свят от перитонит. И до днес е убеден, че това е само един от случаите, в които Господ е спасил живота му.

След като вече вярва, че всевишният ще го държи на тази земя до последно се зарича, че трябва да свърши много работа. Любо Киров твърди, че след като не е безразличен на Господ и той ще трябва да му върне жеста.
Малцина знаят, че в продължение на няколко години изпълнителят е изучавал теология. Вече повече от две десетилетия вярва, че Господ го обича.

Припомняме, че през септември 2014 година претърпя тежък пътен инцидент на автомагистрала „Тракия”, от който като по чудо се измъкна жив. За щастие нито един от множеството удари не засегнал шофьорската врата и той се измъкнал невредим.
И до днес Любо Киров твърди, че това, че е направил катастрофа е по негова вина, но това, че се е измъкнал невредим е любовта на Господ и допълва, че там, където волята ти не може да контролира нещата, всичко е в ръцете му.

Това не е единственият му тежък инцидент. И тогава обаче се отървал като по чудо от най-лошото.
Преди време си счупил крака по време на едно участие, но отново е убеден, че Господ е избрал най-лекия вариант, тъй като е можело да пострада много по-сериозно. Заради всички тези жестове от Господ, Любо Киров е решил да построи параклис в знак на благодарността си към него, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.