Играта между Алисия и Бирмата загрубя

Играта между Алисия и Бирмата загрубя
5 (100%) 1 vote

Алисия бе натирена далеч от ВИП ложата на любимия си

Злите езици носят, че играта между фолк дивата Алисия и бизнесменът Георги Станоев-Бирмата, е загрубяла доста.

Слуховете носят, че сравнително новата светска двойка вече се е разделила. След раздялата с Бирмата, Алисия не е на себе си и не знае на кой свят се намира. Тя е толкова наранена от любимия си, че си позволи да го заплаши публично.

Почитатели на Алисия разкриват, че е публикувала необичайно селфи в профила си в Инстаграм, с което е разбунила сериозно духовете в онлайн пространството.

Алисия

Алисия бе натирена далеч от ВИП ложата на любимия си

Фолк певицата се е снимала сама в асансьора с личния си телефон. Много по-интересен от селфито обаче е текстът, който го придружава. Той гласи, че е сладка като захар и твърда като лед, а всеки, който я рани веднъж, бива убиван два пъти.

Този остър тон е доста нетипичен за Алисия и все още не е ясно какво точно го е провокирало, тъй като според близки до двойката, раздялата им е само плод на слухове.
Визията на изпълнителката също е доста различна – тя е с шапка и е направила типичната кифленска муцунка. Дори голяма част от почитателите й изпитаха сериозни затруднения при разпознаването й, тъй като тя умишлено винаги е избягвала да се показва в тази светлина.

Запознати твърдят, че острата й реакция е в резултат на последната й засечка с Бирмата на откриването на „Седмицата на модата в София”.
Очевидно Алисия е доста обидена на бизнесмена и маската на красива, независима и неуязвима жена, е защитната й реакция.

Припомняме, че на събитието певицата и бизнесменът се появиха в различни компании. Алисия бе натирена далеч от ВИП ложата на любимия си. Столичните бръмчалки не си губиха времето и веднага го обкръжиха. Бирмата обиди певицата с безцеремонния си флирт с всички тях и факта, че всичко това се случваше под носа й, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар