Мега куриоз: Продават пакистанския премиер в Евау

Мега куриоз: Продават пакистанския премиер в Евау
5 (100%) 1 vote

Мега куриоз, премиерът на Пакистан се продава в Евау

Уникален куриоз накара потребители на Еbay да се смеят до сълзи. Премиерът на Пакистан бе пуснат за продажба в мрежата, при това на изключително изгодна цена. Той обаче не е единственият, който е пуснат да се „търгува” онлайн в търговската мрежа. Ако някой го купи, получава брат му безплатно.
Анонимен зевзек, успя да пусне обявата в мрежата.

Разочарован от работата на политика търговец вече е получил оферта и от 90,000 долара.
„Безкористният пакистански премиер Наваз Шариф е обявен за продажба“, се казва в описанието под обявата, описвайки Шариф като „нов, но с дефекти“.

„Не е в работно състояние. Никога не е работил. Има недостатъци и не работи от раждането си. Такава е цялата серия на тези продукти. И семейството му е с генетични дефекти и са корумпирани. Вземете ги и ни отървете от тази болест „. се казва още в обявата.

Съобщението експресно се разпространи в Интернет; може би защото в пакет с Шариф, като „подарък“ се предлага и брат му Шабаз (губернатор на провинция Пенджаб)?

Въпреки мега куриоза, по-сериозната страна на случая е свързана с аферата с „Панама Пейпърс“, като се оказа, че много членове на семейството на Шараф са свързани с офшорни компании, което предизвика голямо недоволство сред пакистанците. Сред тях са посочени и трите деца на Шараф, за които документите разкриват, че притежават недвижими имоти в Лондон, на името на една офшорна компания, регистрирана през „Мосак Фонсека“.

За обявата са наддавали повече от 100 клиента, които са предложили максимална сума от 92 хиляди долара. Малко след като доби публичност, обявата е била отстранен от британската версия на известния сайт за онлайн продажба.

Куриоз! Продава се премиер - изгодно!

Куриоз! Продава се премиер – изгодно!

premier 2

В обявата се добавя и че Шариф „може да се намери най-вече в Англия, Америка и Турция, където е забелязван по-често, отколкото в Пакистан“, с „цел бизнес, собственост и семейство, което живее в Лондон, но все още иска да бъде премиер на Пакистан“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар