Тежка драма бележи живота на Андрей Арнаудов

Тежка драма бележи живота на Андрей Арнаудов
5 (100%) 1 vote

Тежка драма измъчва вечно усмихнатият Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов, който сме свикнали да виждаме винаги усмихнат, всъщност е от мъжете, позволяващи си да поплачат. Тв водещият не крие, че често му се чувства плаче. Освен за нещастните си любови, той плаче и за своя баща, който вече не е между живите.

Обичаният тв водещ преживял тежка драма, белязала живота му и до днес. 19-ти март 1991 година е денят, който преобръща живота му завинаги. Тогава 12-годишният Андрей чакал с нетърпение баща му да се върне от работа. Той е сина известния като диригент номер едно Васил Арнаудов. Ученикът очаквал с нетърпение баща му да се прибере, за да му сготви любимото ястие. Той дори не е предполагал, че това е последният ден, който ще прекара с баща си. Същата вечер се случило най-страшното. Баща му получил инфаркт.

Андрей Арнаудов разказва, че медиците от Спешна помощ реагирали светкавично и линейката пристигнала минути след подаването на сигнала. За съжаление смъртта се оказала по-бърза от лекарите. Тв водещият разказва, че баща му  издъхнал в неговите ръце малко след като се прибрал у дома. Той никога няма да забрави този ден. Връзката с баща му е изключително силна.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов загубил баща си, когато бил едва на 12 години

И тази година на първия май, когато е рожденият ден на покойния му родител, Андрей Арнаудов ще почете паметта му подобаващо. Фондацията, носеща името на покойния Арнаудов, ще раздаде за поредна година наградите за най-добър диригент.

Андрей Арнаудов споделя, че всичко, което е днес, дължи на своя баща. Неговите насоки и възгледи за живота го изградили като личност. За родителя си тв водещият казва, че е най-големият родолюбец, който познава. От малък той го учел, че истинският празник на България е  на трети март, а не на 9-ти септември, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар