Кичка Бодурова се развилня

Кичка Бодурова се развилня
5 (100%) 2 votes

Певицата отговори подобаващо на нападката

Естрадната певица Кичка Бодурова се развилня, след като преди броени дни гръмна страшен скандал.

В основата на грандиозния скандал бяха Катя и Здравко от дует „Ритон”. Случката се разиграла по време на концерта им в НДК, който се проведе на 6 април.
Почитателите на дуета станаха свидетели на това как приятелите им от ВИП Брадър – Станимир Гъмов и Ернестина Шинова се включиха с видео запис в залата и се подиграха с Кичка Бодурова.

Кичка Бодурова

Певицата отговори подобаващо на нападката

Зрителите на концерта осъдиха жестоко поведението на двамата актьори като заявиха категорично, че подобни прояви не им отиват.
Тези, които отнесоха най-сериозна критика обаче съвсем заслужено бяха Катя и Здравко от дует „Ритон”. Според почитателите им, е невъзможно двамата да не са били наясно какво ще се излъчи по време на концерта им.

Дуетът обаче си плати за тарикатлъка и получи достоен отговор от страна на Кичка Бодурова. Тя изригна с пълна сила, след като за пореден път бе засегната от колегите си, с които очевидно не са в добри отношения. Ако до неотдавна войната помежду им е тлеела, то към днешна дата те успяха да я разпалят с пълна сила.
Певицата отговори на обидата директно от Америка.

Кичка Бодурова заяви, че животът я е научил да подминава низките страсти и да лети високо. Тя обаче сподели с болка, че в България злобата и завистта често пъти прерастват в ярост. Според нея всичко това идва от безсилието да приемеш, че си по-надолу в йерархията. Изпълнителката подчерта, че някои хора все още не могат да забравят, че са дишали въздуха покрай нея и не спират да я споменават, без да осъзнават колко много се излагат.

Тя обаче заяви категорично, че това си е само и единствено техен проблем и допълни, че нейният свят е много по-различен. В него не се допускат завистници, недостойни хора и комплексари, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар