Коцето разпозна кой го натопи за наркотици в Плаза (Подробности)

Гласувайте за статията

Коцето разпозна младежът, който натопи управителя на Плаза за търговия с наркотици, заплаши го с разправа

Дискотека Плаза на Коцето става обект на спецакция заради сигнал срещу управителя й. Сигнал, че там се пласират наркотици дал младеж на име Валентин. Момчето решило да си отмъсти на управителя Игнат Хаджиев, който го изгонил преди месец.Кой натопи Плаза

Секретността на акцията била голяма. Никой не успял да предупреди своите хора. Спецченгетата влезли като обикновени клиенти. И докато управителят се усети нахлули във въпросната тайна стая. За съжаление намереният наркотик не бил в голямо количество.

Момчето станало повод за разследването е 19 годишният Валентин Рангелов. Той си навлякъл гнева на Хаджиев защото обидил фолк звездата Преслава като я нарекъл „наркомански скелет“. Мениджъра на Плаза го чул и му забранил да посещава заведението, научаваме от Hotarena.net.

Случката е някъде по времето на пребития Кирил, който тогава си глътна езика. След този инцидент Валентин Рангелов дал интервю по една от телевизиите. Той бил със скрита самоличност и наклепал персонала на Плаза, че резервира сепаре поне срещу един грам кокаин, който се пласира между 120 и 150 лв. Управителят бил представен като човекът, който контролира целия процес.

След репортажа службите сами са се сезирали и организирали акцията. Фолк певецът Константин успял да разпознае младежа по гласа, подозират негови авери. Коцето се заканил, че ще отмъсти на Рангелов защото му навлякъл невероятни проблеми.

Преди два дни Константин бе разпитван от полицията 3 часа. Изтече информация, че собственикът на Плаза е подписал протокол, с който се предупреждава, че няма да си отмъщава и да се саморазправя с натопилия го младеж.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар