Обрат: Унищожиха Рут Колева, тя е съсипана!

Обрат: Унищожиха Рут Колева, тя е съсипана!
5 (100%) 1 vote

Рут Колева понесе страшен удар, какъвто не очакваше!

Рут Колева е подложена на унищожителна сеч във виртуалното пространство. Червенокосата певица събра куп негативи заради подмолното си поведение като една от отбора на „Ангелите”.

Онлайн потребителите не могат да й простят, че въпреки че последния епизод бе изцяло насочен към благотворителността, тя имаше скрити козове в своя полза.

Рут Колева

Рут Колева бе подложена на адски обиди и критики

Певицата не използва целия си потенциал, дори не се обади на свои близки, познати и приятели, а ги запази като резерва да й помагат, когато тя отново ще стане проджект мениджър. Тази нейна двойствена игра направо втрещи зрителите и те изригнаха с пълна сила в социалните мрежи.

Зрителите избесняха и когато боса Стефан Шарлопов остави в играта противната на всички Рут Колева, а изгони бизнесмена Пламен Медаров. „Изключително противно същество е тази рижава коза Рут Колева.

Задължително трябваше да изхвърчи от играта. С какво толкова е известна? Това е едно злобно, завистливо и комплексирано същество”, са само част от негативните коментари, насочени към певицата Рут Колева.

Зрителите са възмутени и от поведението на богаташа Шарлопов. Те се удивляват как той не вижда явните интриги, които плетат Рут Колева и устата Албена Вулева.

Според много от онлайн потребителите в това негово поведение виждат скрита подмолна договорвка, за да ги правят на „маймуни”, като така вдигат рейтинга на нагласеното реалите предаване.

„Играта намирисва на нагласистика. Ако бе чиста и истинска, това двулично и адски противно същество Рут Колева отдавна би трябвало да си замине”, не спират коментарите в мрежата.

При положение, че дори и за работодателя Шарлопов стана ясно, че провалянето на задачата бе да се саботира Пламен Медаров, който изхвърча от „Звездни стажанти”. „Рут излезе голяма усойница. Тя не спря да съска и да хули останалите. Тази злоба къде я намира? Елементарна култура няма…”, четем още по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар