Тончо Токмакчиев удари дъното

Актьорът използва всяка свободна минута, за да е отдаде на порока си
0

Актьорът използва всяка свободна минута, за да е отдаде на порока си

Известният актьор Тончо Токмакчиев удари дъното.

От доста време насам той е завързал здрава любовна връзка, но не с някоя представителка на нежния пол, а с чашката. Актьорът от бившето предаване „Ку-ку” се налива денонощно. Той не оставя чашката и се налива с дни, без да изтрезнява.

Колегите му от предаването „Шоуто на канала”, на което Тончо Токмакчиев е и продуцент издават, че напоследък все по-често си позволявал да се появи почерпен на работа.

Тончо Токмакчиев
Актьорът използва всяка свободна минута, за да е отдаде на порока си

Алкохолът започнал сериозно да му пречи на служебните задължения – забравял репликите си и поради това често се налагало да спират снимачния процес заради него.

Налага се гримьорите на телевизията майка да полагат неистови усилия, за да прикрият тъмните кръгове под очите му и множеството червеникави петна, с които е осеяно лицето му заради приема на огромни количества алкохол. Те най-добре знаят колко е трудно да изтрият белезите му останали от среднощните запои.

Тончо Токмакчиев ползвал всяка свободна минута, за да се отдаде на страстта си към пиенето, разкриват от екипа на „Шоуто на канала”.
В последните няколко месеца част от екипа напуснал шоуто, тъй като не успели да изтраят непрестанните пиянски изцепки на кукувеца.

Из коридорите на телевизията се носи слухът, че заради несериозното отношение на Тончо Токмакчиев към служебните му отношения в предаването цари пълен хаос.
В последно време Токмакчиев и Камен Воденичаров вече започват да позалязват. Двамата все по-усилено търсят заблудени сценаристи, които да се съгласят да им работят за жълти стотинки, а след като се изчерпат да ги захвърлят на улицата. За момента търсенето им е безуспешно, което е съвсем разбираемо.

Запознати издават, че атмосферата в шоуто е направо отровна – от една страна неадекватното поведение на Токмакчиев, а от друга – напразните обещания към екипа.
Актьорите се жалват, че от тях се иска да се раздават на сто процента, а в същото време да не им се плаща за труда, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.