Скандални разкрития за Петя Буюклиева

Скандални разкрития за Петя Буюклиева
5 (100%) 2 votes

Към днешна дата напрежението в отбора на дамите вече е нажежено до червено

Излязоха наяве скандални и зловещи разкрития за певицата Петя Буюклиева.

Оказва се, че далеч не е толкова хрисима, колкото се опитва да се изкара.
Запознати твърдят, че Петя Буюклиева е твърдо решена да спечели риалити формата „Звездни стажанти”, без значение на каква цена.

Петя Буюклиева

Към днешна дата напрежението в отбора на дамите вече е нажежено до червено

Част от участниците в риалити формата изплакаха, че певицата си служи с черна магия, за да скара част от съотборничките си.
Близки до певицата разкриват, че тя се занимава с окултни науки от доста дълго време и познава много добре едни от най-добрите ходжи и гледачки не само в София, а и в околностите.

От обкръжението на ектравагантната изпълнителка издават, че преди време сменила цвета на косата си от червен на рус, защото се страхувала да не я урочасат. След това обаче отново върнала този цвят, тъй като една от близките й врачки я убедила, че така ще натрупа несметно богатство.

От дълги години Петя Буюклиева се предпазва от евентуални проклятия като носи амулети, които са й дадени от врачки. Тя посещава периодично гадателките, за да й правят бяла магия за щастие, здраве, любов и късмет. Малцина са наясно, че певицата е много суеверна и каквото и да започне, първо го съгласува с астролози и ходжи и едва след това преминава към действие.

Съветва се с врачките и ходжите за пътувания, големи покупки и дори и за концертите си. Никога не прави и крачка, без да се е посъветвала с мистичните си приятели.
Изпълнителката отишла при гледачка, която й направила заклинание за сигурна победа още преди да се съгласи да участва в „Звездни стажанти”.

Дали заради вещерствата й или поради друга причина, но е факт, че зрителите видяха още в първите епизоди, че в отбора й настъпи чутовен хаос и дамите едва не се хванаха за гушите.
Към днешна дата напрежението в отбора на дамите вече е нажежено до червено, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар