Нов скандал в България търси талант

Нов скандал в България търси талант
4 (80%) 3 votes

Малката Елица ще се бори заедно с още 63 човека за голямата награда

Поредният скандал разтърси формата България търси талант.

Оказва се, че и този път в България търси талант ще спазят традицията победителят да е ясен преди финала. Усилено се носи мълвата, че победител във формата ще е малката Елица от Тутракан, която мнозина определят като новата Крисия.

Момиченцето успя да вдигне залата на крака и изуми журито с хитовото си изпълнение на една от знаковите песни на примата Лили Иванова – „Камино”. Звездите в журито се възхитиха до такава степен на изпълнението на момиченцето, което несъмнено е надарено с уникални вокални умения, че не успяха да сдържат сълзите си.

България търси талант

Малката Елица ще се бори заедно с още 63 човека за голямата награда

Малката Елица ще се бори заедно с още 63 човека за голямата награда на България търси талант, която е в размер на петдесет хиляди лева.
Организаторите на България търси талант издават, че в петия юбилеен сезон са се явили рекорден брой сънародници, живеещи зад граница. В шоуто участват таланти от над десет страни от Африка, Азия и Европа.

Някои от тези участници ще се върнат отново в родината си, за да се качат на сцената на шоуто. Става въпрос за Радислав и Олга от Киргизстан, Франциска от Германия и Юрий от Украйна.
При все, че конкуренцията в този сезон на шоуто е изключително ожесточена, малката Елица сякаш успя да грабне сърцата на зрители и публика още с първата си поява на сцената.

Тя се превърна в безспорен фаворит и не е изключено да отвее конкуренцията. Момиченцето до такава степен трогна Асен Блатечки, който е в журито на България търси талант, че той възкликна, че от самото начало на шоуто чака точно нея.
Продуцентите на предаването са доволни, тъй като благодарение на талантливата Елица и на много други като нея, се радва на огромен успех.

Малката Елица несъмнено е доказателство за огромния талант, който притежават немалка част от българските деца, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар