Тежка драма в живота на Васил Найденов

Тежка драма в живота на Васил Найденов
5 (100%) 2 votes

Приятелите на изпълнителя са сериозно притеснени за него

Легендарният естраден певец от близкото минало Васил Найденов изживява тежка лична драма.

Васил Найденов е на път да изгуби гласа си заради тежък ларингит. Това може да доведе до крах музикалната му кариера. Напоследък се заредиха доста драматични събития в живота на певеца. Той все още не е успял да преглътне горчивия хап от изгубените милиони във фалиралата КТБ.

Васил Найденов

Приятелите на изпълнителя са сериозно притеснени за него

Приятелите на изпълнителя са сериозно притеснени за него, тъй като след всичко, което му се случи, е изпаднал в тежка депресия. Това е и причината, поради която напоследък отхвърля всички оферти за участие на живо. Той е изплашен за бъдещето си, тъй като е изпаднал в състояние, в което не може да взима високите тонове и на моменти това води до фалшиво звучене.

В краен случай се съгласява на участие в някой клуб, но за не повече от час, тъй като изпитва сериозни съмнения в певческите си способности предвид създалата се ситуация.
От обкръжението на звездата издават, че през последните години няколко пъти е боледувал сериозно и това се е отразило на гласа му.

Напоследък Васил Найденов е измъчван и от друг проблем – все по-често забравя текстовете на песните си. За да си спести неприятни случки покрай този проблем, певецът е помолил импресариото си Ивайло Манолов да отхвърля покани за големи концерти и изяви на живо.
Певецът се опитва да омаловажи проблема с гласа си, но фактът, че е отклонил дори поканата на приятелите си дует „Ритон”, е достатъчно красноречив.

Певецът се изплашил преди година, че е паднал в жертва на хроничен ларингит и се подложи на редица изследвания в ИСУЛ. Той призна за пръв път за проблема си в края на 2014 година, когато бе притеснен, че често кашля и гласът му пада или се променя.
За да не съсипе кариерата си, Васил Найденов се подложил по съвет на специалисти на физиотерапия на гърлото, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар