Грандиозен скандал разтърси Звездни стажанти

Грандиозен скандал разтърси Звездни стажанти
5 (100%) 2 votes

Пламен Медаров се провали с гръм и трясък

Предаването Звездни стажанти по Нова тв бе разтърсено от грандиозен скандал.

Пламен Медаров, бе поредният, който излетя от Звездни стажанти след грандиозен провал, последван от лют скандал.
До излитането на Медаров от предаването се стигна, след грандиозната излагация на „Ангелите на Шарлопов” в поредната им мисия.

Звездни стажанти

Пламен Медаров се провали с гръм и трясък

Тази седмица двата отбора в Звездни стажанти получиха най-социално отговорната мисия. Този път в техен клиент се превърна една от най-големите вериги за хранителни стоки.

Мисията на участниците в Звездни стажанти бе да събират храни с по-дълга трайност, с които да бъдат подпомогнати социално слаби семейства за наближаващия Великден.
Победители в тази надпревара станаха представителите на „Отборът”.

Този факт доведе до автоматичното отпадане на един човек от противниковия отбор „Ангелите на Шарлопов”.
Този, който изхвърча на момента бе техният мениджър Пламен Медаров. Зрителите на предаването станаха свидетели на това как той сам се предложи за този пост, след като през миналата седмица премина в женския отбор.

Шарлопов заяви в прав текст на Пламен Медаров, че с всяка следваща задача пропада и го попита каква е причината за това. На свой ред участникът влезе в извинителен режим и като най-голямата грешка изтъкна несъобразителността на съотборничките си, опитвайки се да потули собствените си грешки.

В качеството си на ръководител на отбора Медаров автоматично бе номиниран за изгонвани. Той трябваше да предложи и още двама човека от отбора и се спря на Албена Вулева.и Рут Колева.
По стара традиция Алена Вулева не остана длъжна и захапа Медаров. Тя посочи, че той е бил основната пречка в отбора, тъй като не е успял да си създаде никакъв авторитет сред съотборниците.

Според жълтата журналистка той не умее да работи с хора, а освен това е приел всяко едно предложение, без да го обмисли. На практика Пламен Медаров не е взел нито едно самостоятелно решение, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар