Хороскоп на Боряна Делчева за 14 април, четвъртък

Хороскоп на Боряна Делчева за 14 април, четвъртък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица”

Овеночаква ви успех
Напрегнат ден, но въпреки това успешен. Особено ползотворен е за пътуване. Благоприятна тенденция се отчита в любовния живот – печелите над съперник или съперница. На работното място също ви потръгва – предвещава в хороскопа си Боряна Делчева.

Телецизгодни контакти
Четвъртък е подходящ за нови начинания и възнаграждава предприемчивите от знака. Иначе се подготвяте за много работа и много нерви. Важно е, преди да подходите към изпълнение на задачите си, да бъдете добре информирани.

Близнациоберете емоциите
От вас зависи как ще употребите деня и какви облаги може да имате. Изпъкват доста лични тревоги, но не бива да се поддавате на емоциите. Покажете уравновесеност и стабилност. Изпълнява ви се и любовно желание.

Рак бъдете по-усърдни в работата си
Може да се каже, че обстоятелствата се развиват във ваша полза, но все още има неясноти, които изискват търпеливо изчакване. За всички се наблюдава хармонизиране на любовните отношения.

Лъв предстои ви трудно решение
Трудно ще скъсате връзка. Впрочем, не е много сигурно, че самите вие искате това. Във всещи случай ще се наложи да решите. Денят е малко напрегнат, но плодоносен.

Деваползотворни контакти
Четвъртък е печеливш и особено ползотворен за пътуване и провеждане на делови срещи. Забелязват се известни неприятности от професионален характер.

horoskop-9Везнипод знака на любовта
Изглежда повечето от вас ще дадат приоритет на любовния си живот. За съжаление се наблюдават някои проблеми от лично естество. Тягостен ден в професионално отношение.

Скорпион задава се хубав период
Струва си да сте затрупани със задачи днес, тъй като ще се радвате на успех. Навлизате в хубав период и ще ви върви както в личен, така и в делови план.

Стрелецимайте повече търпение
Изглеждате изнервени, но четвъртък ще бъде хубав, ако проявите повече търпение. Денят е подходящ за хармонизиране на отношения както с близките, така и в делови план.

Козирог правите верен избор
Звездните аспекти определят ползотворен ден, но от вас зависи как ще се развият събитията. На верни позиции сте и ще вземете правилно решение.

Водолейзадават се неприятности
Труден емоционален четвъртък, в който ще се сблъскате със завист и неприязън от страна на околните. Не влизайте обаче в конфликти – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Рибихубав ден за семейството
В личен план се забелязва успокоение. И тъй като за вас сега е най-важно семейството, тук обстоятелствата ще се развиват благоприятно. Денят е хубав за любов и домашни дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар