Скандал: Мария Силвестър скочи на Иван Манчев! (неочаквани разкрития)

Скандал: Мария Силвестър скочи на Иван Манчев! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър е на нож с Иван Манчев заради наглата му постъпка!

Водещата на „България търси талант“ и новото предаване „Бригада нов дом“ Мария Силвестър скочи на шеф Манчев – лицето на „Кошмари в кухнята“.

Причината за това не е новоизлюпена любовна история между двамата, а чиста проба конкуренция и опити за удари под кръста. Последните идват от Иван Манчев и по-скоро от екипа на предаването му по Нова телевизия, което нагло се опитва да краде от Би Ти Ви.

Мария Силвестър

Мария Силвестър бясна на Иван Манчев и екипа му, които нагло окрадоха идеята на предаването й

След като стана ясно, че „Бригада нов дом“ ще бъде предаване със социална насоченост и Мария Силвестър и екипът й ще помагат безвъзмездно на хора в нужда, то още в същия момент Иван Манчев и хората му обърнаха палачинката и започнаха да правят абсолютно същото.

Доскоро „Кошмари в кухнята“ беше предаване в помощ на закъсали ресторантьори, на които шеф Манчев дава ценни съвети за просперитета на бизнеса им и помага за ремонтирането на заведенията при нужда.

Миналия път обаче съвсем изненадващо той изпрати собствениците на ресторанта на лечение в Хисаря, тъй като мъжът се възстановяваше след прекаран инсулт. Докато той й съпругата му бяха на лечебни процедури, Манчев и хората му запретнаха ръкави и ремонтираха всичко.

Това обаче подразни жестоко конкурентите от Би Ти Ви и самата Мария Силвестър, който виждат в тези действия абсолютно нахален опит за присвояване на идеи.

„Нека да се разберат това готварско предаване и предаване в помощ на бизнеса ли е, или социален патрондаж?! Защото е много лесно да започнеш да правиш нещо по чужда идея и да се опитваш да саботираш работата на другите. Иван Манчев страшно ме разочарова“, беснеела чаровната Мария Силвестър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар