Маги Халваджиян сви сърмите на Фънки

Маги Халваджиян сви сърмите на Фънки
5 (100%) 1 vote

Продуцентът е провел дълъг разговор с музиканта и му е поставил сериозен ултиматум

Най-накрая се намери някой, който да свие сърмите на Фънки.

Продуцентът Маги Халваджиян отправи сериозно предупреждение към музиканта Фънки.
Причина за гнева на Маги Халваджиян стана циничното поведение на музиканта по адрес на участниците в шоуто „Като две капки вода”.

Продуцентът бил категоричен, че няма да му позволи да подронва престижа на участниците в шоуто.
Той не само бил отвратен от отношението на Димитър Ковачев-Фънки не само към певицата Преслава, а и към други участници в шоуто, които са доста близки на сърцето му.

Маги Халваджиян

Продуцентът е провел дълъг разговор с музиканта и му е поставил сериозен ултиматум

От кухнята на шоуто издават, че продуцентът е провел дълъг разговор с Фънки и го е предупредил, че ако не промени отношението си и продължи да се държи по толкова унизителен начин с хората, ще го изрита като мръсно коте и ще забрави за приятелските им отношения.
Маги Халваджиян бил категоричен в думите си и поставил ултиматум на музиканта – или променя отношението си, или излита от шоуто.

Фънки много държал на приятелството си с продуцента и поради тази причина бил принуден да омекне, колкото и да не му се искало. В крайна сметка той взел решение, че ще се съобрази с искането на Маги Халваджиян предаването да е позитивно.
Дори зрителите вече забелязват, че музикантът е коренно променен и не е онзи грубиян, който беше в началото на шоуто.

За никого не остана скрито пренебрежителното отношение, което Фънки демонстрираше непрестанно по адрес на Преслава. Той дори си позволи да направи скандални изказвания, с които много я засегна.
Фънки вече е много по-умерен в думите си.
Зрителите на шоуто си спомнят, че музикантът се е държал по същия унизителен начин с Азис, когато участваше във формата. Изглежда, че причината, която Фънки изпитва към Преслава и Азис е, че са от лековатия музикален жанр.

Маги Халваджиян обаче бил категоричен, че не може да му позволи да ги обижда само защото са чалга изпълнители, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар