Победителят в България търси талант ясен (Ето кой е)

Победителят в България търси талант ясен (Ето кой е)
5 (100%) 1 vote

Победителят в България търси талант е ясен предварително

Малката Елица от Тутракан ще спечели този сезон на България търси талант

Победителят в България търси талант е ясен предварително. За разлика от други години обаче този път не става въпрос за предварителни схеми или нагласен вот. Просто на кастингите особено ярко изпъкна талантът на едно момиченце.

Малката Елица е вероятният победител в България търси талант

Малката Елица е вероятният победител в България търси талант

Става въпрос за 6-годишната Елица от Тутракан, която изправи на крака и жури, и публика с изпълнението си на Камино на Лили Иванова. В онлайн пространството вече се коментира, че малката сладурана е новата Крисия. Елица притежава не само уникални вокални качества, но и присъствие на сцената, което определено е предпоставка за бляскавото й бъдеще.

Тя ще се бори за наградата от 50 хиляди лева заедно с още 63-ма конкуренти. Основен съперник за приза се очертава да й бъде малката Жаклин, която също изуми всички с безпогрешното си изпълнение на песен на Лара Фабиан. С което дори си спечели признание от самата френска звезда.

За този сезон на България търси талант се явиха рекорден брой участници, като трима от тях ще се върнат от чужбина, за да се качат отново на сцената, предават от hotarena.net. Това са Франциска от Германия, Радислав и Олга от Киргизстан и Юрий от Украйна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар