Йорданка Христова е съсипана

Йорданка Христова е съсипана
5 (100%) 2 votes

Дъщеря й я разстроила неутешимо с това си решение

Култовата естрадна певица Йорданка Христова, е съсипана след тази случка.

Йорданка Христова, която е музикален идол на няколко поколения изживява доста тежък период. Неотдавна единствената й наследница я е сюрпризирала доста неприятно.

Ивана е заявила категорично на майка си, че няма никакви намерения да й роди внук. Близки до Йорданка Христова издават, че решението на дъщеря й направо я е смазало и тя не е на себе си. До неотдавна тя тайно се надявала, че ще изпита щастието да стане баба, но сега мечтите й са попарени.

Йорданка Христова

Дъщеря й я разстроила неутешимо с това си решение

Според Йорданка Христова липсата на дете в живота на човек, е истинска трагедия.
Певицата отдавна се е примирила с това, че дъщеря й е избрала да сподели живота си с жена, но все пак тайно се надявала, че някой ден ще пожелае да й роди внуче.
Тя се надявала, че Ивана ще създаде живот с помощта на днешните напреднали технологии. Тя обаче била категорична, че няма никакви намерения да се занимава с подобни неща и да пръсне луди пари за това.

Певицата научила съвсем наскоро за жестокото решение на дъщеря й и направо е съсипана. Тя не може да преглътне факта, че до края на дните си няма да има възможността да се порадва на внуче, а дъщеря й ще остане бездетна.
Откакто е узнала за решението на Ивана, Йорданка Христова плаче неутешимо.
Тя вече гони 73 години и явно вече вижда залеза на живота си, а това, че дъщеря й няма да я дари с наследник й се сторило направо убийствено.

Преди време плъзна слухът, че наследницата на певицата възнамерява да осинови дете, което да отглежда заедно с приятелката си. За съжаление обаче точно в този период рухна връзката й с Камелия и тя очевидно се е отказала от този си каприз.
След поредната рана в сърцето й тя решила категорично, че ще отдаде живота си само и единствено на забавления, пише klіukі.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар