Мика Стоичкова с ексклузивно разкритие за бременността си!

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова направи ексклузивно разкритие за бременността си!

Дъщерята на Христо Стоичков отговори подобаващо на версията дали чака бебе. Жълтите медии за отрицателно време тиражираха слуха, че Мика Стоичкова ще става майка, а големия Христо Стоичков е щастлив от факта, че става дядо.

Клюката обаче се оказа поредния балон и непокорната Мика отговори подобаващо на тиражираните слухове. На страницата си във Фейсбук дъщерята на носителя на Златната топка изригна отново срещу новината за предстоящото й майчинство.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова призна дали очаква дете от приятеля си

Мика заяви почти предизвикателно, но без да се озъби, че в родината й дори мълчанието се приема за отговор. Разбира се така, както всеки го разбира, от собствения му ъгъл.

Името на дъщерята на футболната легенда бе забъркано с това на българин, който учи в Америка. Той замени предишното й гадже Иво Аръков, който не получи одобрението на родителите й. Оказа се, че актьора беше с Мика Стоичкова само заради финансовия й просперитет, както и заради името й, което отваря широко вратите на света.

Новото й гадже и щерката на Камата се запозна с новото си гадже в Маями и оттогава са неразделни. Именно с него я свързаха родните таблоиди, а наскоро дори написаха, че е бременна в третия месец и очаква дете от гаджето си.

На страницата си в социалната мрежа голямата дъщеря на футболната легенда потвърди, че има правилния човек до себе си и правилното време. Но още не е настъпил момента, когато двамата ще се радват на плода на своята любов.

„Любов е когато гледаш в нечии очи и там виждаш всичко, от което се нуждаеш”, написа тогава в социалната мрежа Мика Стоичкова. С това тя потвърди слуховете, че с новия се обичат и са неразделни.А сега даде ясно да се разбере, че още не е настъпил момента двойката да се радва и на свой наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар