Захари Бахаров в шок: Тази красавица му разказа играта! (още подробности)

Захари Бахаров в шок: Тази красавица му разказа играта! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров не може да повярва, че красавицата го направи за смях пред всички!

Актьорът Захари Бахаров още ближе рани след конфузната ситуация, в която попадна преди няколко дни. Тогава той заедно с неколцина приятели, посетили един от столичните вървежни барове и се отдали на мъжки пир.

В течение на вечерта и няколко обърнати чашки, актьорът съвсем забравил, че има жена и две хлапета, и започнал да се заглежда в мацките наоколо. Изведнъж погледът му се заковал върху невероятна хубавица, която единствена от останалите жени в бара изобщо не го и поглеждала.

Захари Бахаров

Захари Бахаров стана за резил пред аверите си, след като се скъса да сваля и да черпи обикновена труженичка в бара

Заинтригуван от това, че непознато и видимо обикновено момиче си позволява да се държи с него като с редови посетител, а не звезда, Захари Бахаров решил, че ще направи всичко, но ще я свали. И й поръчал едно питие за начало.

Мацката получила питието от Захари Бахаров, но не реагирала – само се обърнала, погледнала го и се усмихнала. След което отново продължила да не го отразява.

Последвало второ питие, а после и трето. Намеците на Захари Бахаров станали повече от явни, а приятелите му започнали яко да го подкачат, че е изгубил мъжкия си чар и вече не му се връзват.

Актьорът едва не умрял от кеф, но веднага след това и от срам, когато сервитьор му донесъл бележка от въпросната хубавица. На нея не пишело нищо повече от следното „300 лева на час“. Това вече разбило Захари Бахаров, който чак сега осъзнал, че се е заиграл с труженичка.

Аверите му се скъсали да го бъзикат, а той си подвил опашката си хукнал от бара като подгонен от ранени глигани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар